Jabal Bura beste reistijd

Het weer in Jabal Bura

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Jabal Bura te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Jabal Bura? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Jabal Bura

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Jabal Bura:De beste reistijd voor Jabal Bura is oktober t/m februari. Jabal Bura ontdek je het beste in de winter. De maanden oktober t/m februari betekenen een Jabal Bura zonder lange en hete dagen langs de kust en een regenvrije trektocht door de bergen. Let wel op, want hoe hoger je komt, hoe frisser het wordt. Voor Jabal Bura geldt een negatief reisadvies (november 2009).


Reisadvies Jabal Bura: is Jabal Bura veilig?
Check de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor een actueel reisadvies en specifieke veiligheidsrisico’s.


Feestdagen
22 mei Dag van Nationale Eenheid, 14 oktober Nationale Dag, 30 november Onafhankelijkheidsdag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Koop de Columbus Reisplanner voor € 12,95 of krijg deze gratis bij een abonnement

 

Informatie over Jabal Bura

Laat kaart zien