Haraz gebergte vaccinatie

Ga je op reis naar Haraz gebergte, dan is het goed je op de hoogte te stellen van de geadviseerde vaccinaties Haraz gebergte. Voor veel landen zijn reizigersvaccinaties een must. De meest voorkomende gevaarlijke ziektes die je op kan lopen en gedeeltelijk met inentingen of medicijnen tegen kunt gaan zijn:

Buiktyfus, dtp (difterie, tetanus, polio), gele koorts, malaria, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, TBC (tuberculose), dengue (knokkelkoorts).

Komen een van deze ziektes voor in Haraz gebergte en met name in welke gebieden? Het vaccinatie advies Haraz gebergte kan namelijk van gebied tot gebied in Haraz gebergte verschillen en in veel landen is de kans op een ziekte afhankelijk van het seizoen dat je op reis gaat, zoals soms het geval is bij malaria.

Welke reisvaccinaties Haraz gebergte nodig zijn in jouw specifieke geval, kan je het best bespreken met jouw (reizigersgeneeskundige) huisarts of een vaccinatiekliniek.

Actueel vaccinatie advies

Zie hier het actuele advies over vaccinaties Haraz gebergte.  

Informatie over Haraz gebergte

Beste foto's & tips van Haraz gebergte

'571410' door huubverbeek '571410' door huubverbeek

JemenHaraz gebergte

JemenHaraz gebergte

Nostalgie

huubverbeek

Zag een foto van Cees en Loes Burgstad voorbij komen van het prachtige Shiraz. Wij zijn toendertijd (1995 : man, man wat vliegt de tijd !) ook daar geweest en ik herinner me nog de tocht daar naartoe. Voordat we vertrokken werden we nog bekogeld door de plaatselijke jeugd met stenen. De regering van Jemen had daar toen ook niets te vertellen .We moesten uit de auto’s van de reisorganisatie en plaatsnemen in de bak van een toyota 4x4 . We werden onder begeleiding van mannen met een ak47 de steile bergweggetjes opgereden om uiteindelijk uit te komen op een geweldig adelaarsnest genaamd Shiraz met de mooiste uitzichten die je kunt bedenken. Helaas kunnen we dit fascinerende land niet meer bezoeken. Deze foto ( scan van dia ! ) is gemaakt in het Harazgebergte waar we toen nog prachtige wandelingen konden maken door fascinerende landschappen. Hopelijk kunnen we over niet al te lange tijd weer naar dit ongelooflijke land met zijn hele speciale architectuur .

Laat kaart zien