Ataq beste reistijd

Het weer in Ataq

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Ataq te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Ataq? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Ataq

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Ataq:De beste reistijd voor Ataq is oktober t/m februari. Ataq ontdek je het beste in de winter. De maanden oktober t/m februari betekenen een Ataq zonder lange en hete dagen langs de kust en een regenvrije trektocht door de bergen. Let wel op, want hoe hoger je komt, hoe frisser het wordt. Voor Ataq geldt een negatief reisadvies (november 2009).


Reisadvies
Voor Ataq geldt een negatief reisadvies.

Feestdagen
22 mei Dag van Nationale Eenheid, 14 oktober Nationale Dag, 30 november Onafhankelijkheidsdag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Ataq

Beste foto's & tips van Ataq

'117668' door esthervanderham '117668' door esthervanderham

JemenAtaq

JemenAtaq

Jibla

esthervanderham

Straatbeeld in het stadje Jibla

Laat kaart zien