Al-Mukalla malaria

Is er malaria in Al-Mukalla en wat zijn de malaria gebieden Al-Mukalla? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Al-Mukalla, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Al-Mukalla. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Al-Mukalla verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Al-Mukalla om te zien of jouw Al-Mukalla reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Al-Mukalla is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Al-Mukalla

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Al-Mukalla.  

Informatie over Al-Mukalla

Beste foto's & tips van Al-Mukalla

'235880' door dereizigers '235880' door dereizigers

JemenAl-Mukalla

JemenAl-Mukalla

Exotisch Jemen

dereizigers

Al Mukalla was ooit de belangrijkste verbinding van Jemen met de buitenwereld, met name India en Indonesië. Hiervandaan vertrokken vroeger de dhows richting oost-Afrika en de oude koopmanshuizen getuigen nog van dit rijke verleden. In het oude centrum staan enkele fraaie moskeeën te midden van de witgeschilderde huizen.

'216244' door pabras '216244' door pabras

JemenAl-Mukalla

JemenAl-Mukalla

Doorkijkje met kat

pabras

Een klein doorkijkje in Mukalla. Ik ewerd vooral getroffen door het verschil in licht. Het feit dat er ook nog een kat liep was alleen maar een voordeel.

Laat kaart zien