Tokio

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Dagje Tokio

Tokio,
Japan


Voor het werk naar Japan, dat is leuk zeg. Beetje jammer dat de tickets geregeld zijn terwijl ik zelf nog op reis ben en ik de data niet weet. Omdat ik voor werk op pad ga wil het nog niet zeggen dat ik verder niets hoef te zien. Eerste keer in Japan dus daar had ik nog wel een weekje aan vast willen plakken maar dat gaat dus niet. We hebben maar liefst 1 dag over om Tokio te ontdekken. Beetje jammer.
Totaal onvoorbereid (ik dacht dat mijn reisgenoten dat wel hadden gedaan) met de metro naar Asakusa maar dat vind ik erg toeristisch met heel veel meuk-winkeltjes. Hierna lopend naar de rivier alwaar ik een toren tevoorschijn zie komen. Blijkt Skytree te zijn en deze is best hoog, ruim 600 mtr.
Er lopen ontzettend veel dametjes rond in (nep)Geisha kleding aangezien zij allemaal op de foto willen tussen de bloesem die dan toevallig net in volle bloei staat. Ik ook eens mazzel.
Ze vinden het allemaal prachtig, laten zich overal positioneren en gaan graag ook even voor mij op de foto. Ook meteen even een paar met hun mobieltje maken.
Korte kennismaking die naar meer smaakt. (Het land bedoel ik).