Tokio

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Tokio image
Tokio image Tokio image

Eerste dagen in Japan

Tokio
Japan
Dcbrouwer

Eerste dagen in Japan

Op woensdag 14 january zijn we vanuit Düsseldorf naar Londen gevlogen. Het was de bedoeling om naar Tokio te vliegen, maar het was zeer slecht weer in Londen waar door we niet konden vertrekken vanuit Düsseldorf aan gezien we niet konden landen. We hebben 3,5 uur in het vliegtuig gezeten wachten tot we eindelijk konden vertrekken, als troost kregen we nog 1 broodje en alleen wij tweeën omdat ik er om gevraagd had, niet wetend hoelang het nog zou duren voor we onze volgende maal zouden krijgen.
Toen we dan eindelijk in Londen aankwamen was ons vliegtuig naar Tokio al lang boven Rusland. Dus moesten we naar de klantenservice om te zorgen dat we met een andere vlucht mee konden. Samen met ons moesten nog een paar 1000 mensen naar die zelfde balie toe, het heeft ons 7,5 uur gekost voor dat we aan de beurt waren, onder tussen was het half 11
s 'avonds en we waren om 10 uur 's ochtends het vliegtuig ingestapt. Er was nergens waar je eten kon halen in de terminal wel kregen we een gratis flesjes water. Niet dat je daar echt vrolijker van wordt. We hebben al die tijd geleefd op Smints en Werters echte. Toen we eenmaal aan de buurt waren we snel geholpen. We werden in een hotel gestopt met eten en konden de volgende dag verder vliegen.

We zijn een paar dagen in Tokio gebleven waar we afgezien van goed te hebben gegeten voor al van alle verwarmde wc brillen hebben genoten wat is dat geweldig zeg. Maar jammer genoeg kan je niet de hele dag op de wc zitten dus zijn we ook nog maar even Tokio in geweest. Tokio heeft niet veel geschiedenis of andere dergelijke interessante dingen. In electric city ( een hele wijk met alleen maar elektronica winkels) staan mensen voor een beeld scherm heen en weer aan het springen en dat is dan alleen nog maar voor een demo van een computer spel. je hebt ontelbaar veel arcades die altijd stampend vol zitten. het maakt niet uit op welk tijd stip van de dag.
Ook zijn we naar het Sony gebouw geweest waar je 6 verdiepingen hebt met de nieuwste Sony spullen. Naar 3 dagen konden we al die drukte echt niet meer aan en geloof me het is druk in Tokio, om weer wat tot rust te komen zijn we naar Nikko geweest. Nikko is een plaatsje 140km te noorden van Tokio en daar heb je veel tempels van verschillende goden  zoals Boeddha en van de vele lokale goden zoals Fu Ckyou. Na dit alles gezien te hebben zijn we nog naar wat watervallen geweest, dit was nog een hele onderneming, want in Tokyo was het 13graden en scheen de zon. Maar hier lag nog sneeuw en vooral veel ijs op de voetpaden waar door je op sommigen plekken erg moest uit kijken. Maar het was zeker de moeite waard want de omgeving van Nikko is geweldig mooi met meren en vulkanen en veel bergen. Op het moment zitten we iets ten zuiden van Tokio in Yokohama dat ligt naast Kawasaki om pressies te zijn.

Foto's

Image Title Image Title
adfd9.jpg
Dcbrouwer
Image Title Image Title
f74e6.jpg
Dcbrouwer
Image Title Image Title
f74e6.jpg
Dcbrouwer
Image Title Image Title
faa8b.jpg
Dcbrouwer
Image Title Image Title
faa8b.jpg
Dcbrouwer

Laat een reactie achter

1 reactie(s) bij "Eerste dagen in Japan"

  • profile image comment
    Door Judithspekschoor• geplaatst op 04 Feb 2010 | 16:06:47

    goden als FUCKYOU? ja ja, vreemde gasten die Japanners...

    Bericht aangepast op 08:13:26