Ryukyu eilanden

De Ryukyu eilanden liggen op ongeveer 3 uur vliegen van Tokyo en zijn totaal verschillend van de rest van Ryukyu eilanden. Er hangt een tropisch sfeertje en de bevolking is heel toegankelijk. Het hoofdeiland Ishigaki is mooi, maar echt bijzonder zijn de nabij gelegen eilanden Taketomi en Iriomote. Deze laatste heeft een tropisch bos, watervallen en stranden met koraalriffen.

Informatie over Ryukyu eilanden

Beste foto's & tips van Ryukyu eilanden

'351688' door heinz '351688' door heinz

JapanRyukyu eilanden

JapanRyukyu eilanden

Is dit Japan?

heinz

De Ryukyu eilanden liggen op ongeveer 3 uur vliegen van Tokyo en zijn totaal verschillend van de rest van Japan. Er hangt een Hawaiiaanse sfeer en de bevolking is heel toegankelijk. Het hoofdeiland "Ishigaki" is mooi, maar echt bijzonder zijn de nabij gelegen 'taketomi' en 'Iriomote'. Waarvan de laatste een tropisch bos, watervallen en stranden met koraalrif heeft.

'351691' door heinz '351691' door heinz

JapanRyukyu eilanden

JapanRyukyu eilanden

Altijd voorbereid

heinz

De Ryukyu eilanden hebben een tropisch klimaat en hebben zodoende ook veel te maken met regenbuien en orkanen. De Ryukyu eilanden liggen op ongeveer 3 uur vliegen van Tokyo en zijn totaal verschillend van de rest van Japan. Er hangt een Hawaiiaanse sfeer en de bevolking is heel toegankelijk. Het hoofdeiland "Ishigaki" is mooi, maar echt bijzonder zijn de nabij gelegen 'taketomi' en 'Iriomote'. Waarvan de laatste een tropisch bos, watervallen en stranden met koraalrif heeft.

'351690' door heinz '351690' door heinz

JapanRyukyu eilanden

JapanRyukyu eilanden

Ishigaki Beef

heinz

Japanse bief uit Okinawa is wereldberoemd. 'Ishigaki beef' is de lokale variant van de Ryukyu eilanden. En daar zijn ze maar al te trots op. De Ryukyu eilanden liggen op ongeveer 3 uur vliegen van Tokyo en zijn totaal verschillend van de rest van Japan. Er hangt een Hawaiiaanse sfeer en de bevolking is heel toegankelijk. Het hoofdeiland "Ishigaki" is mooi, maar echt bijzonder zijn de nabij gelegen 'taketomi' en 'Iriomote'. Waarvan de laatste een tropisch bos, watervallen en stranden met koraalrif heeft.

Laat kaart zien