Honshu noord malaria

Is er malaria in Honshu noord en wat zijn de malaria gebieden Honshu noord? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Honshu noord, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Honshu noord. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Honshu noord verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Honshu noord om te zien of jouw Honshu noord reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Honshu noord is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Honshu noord

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Honshu noord.  

Informatie over Honshu noord

Beste foto's & tips van Honshu noord

'455416' door RenskeSpijkers '455416' door RenskeSpijkers

JapanHonshu noord

JapanHonshu noord

Hoge palen

RenskeSpijkers

Tijdens onze wandeling van Magome naar Tsumago liepen we door prachtige stukjes bossen. Het ene moment ruig en vol begroeid en het andere moment een open bos met hele hoge stammen.

'455094' door RenskeSpijkers '455094' door RenskeSpijkers

JapanHonshu noord

JapanHonshu noord

Houten kasteel

RenskeSpijkers

Op deze foto zie je het houten kasteel van Matsumoto. Dit kasteel is gebouwd in 1594 en is nog in originele staat te zien. Er is ook de gelegenheid om het kasteel van binnen te bezoeken maar helaas konden wij het niet zien doordat er werd gerestaureerd binnen in het kasteel De stad Matsumoto ligt in de Japanse Alpen en dit is ook de uitvalbasis om de bergen in te gaan.

Laat kaart zien