Tel Aviv reisblogs

Honger? Volg de katten! Of toch niet?

yuri is er nu(tot 12 jun 2009) Gepost op 09 jun 091 reacties

Ik ben nu voor de 4e keer voor korte tijd in israel voor mijn werk, bijna altijd zit ik op universiteitsterreinen of instituten (om bijvoorbeeld cursus te geven). Natuurlijk eet ik met iedereen mee in de kantines/restaurantjes op het terrein. En het valt me steeds op dat rondom die kantine enorm veel katten rondlopen. Naarmate je dichtebij komt zie je ook meer katten. En de meesten goed doorvoed. Hoogstwaarschijnlijk krijgen zij de restjes dus. Overigens werd vandaag gegrapt dat ze ook door het eten gemixt worden, wat ik nogal luguber vind, maar je weet maar nooit....ik kijk in ieder geval wel wat zorvuldiger naar wat ik opschep van de buffetjes...

yuri Positie 29842 (0 p.) Lid sinds 23-02-2009 Foto's en tips: 449 Blogs: 23 Fans: 6
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Reacties bij deze blog

JannavEek

Door: JannavEek • Geplaatst op

Ik ben nu in Noord Israel en zag bij een restaurant in Akko dat er regelmaat restjes uit de keuken naar de (vele) katjes gaan. Natuurlijk bleven zij ook tussen de tafeltjes van de gasten rondhangen. Nee, honger hoefden zij ook niet te hebben. Het lijkt mij dat Israeli ietsje beter voor hun zwerfdieren zijn dan soms elders het geval is.
Of de katjes zelf ook door het eten gemixed worden? Weet niet maar ik ben blij daar geen last meer van te zullen hebben. Stopte helemaal met eten van vlees. Na de reis naar China waar een hond in de pot vinden geen vreemd verschijnsel is, ben ik van vlees genezen . . -))

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.