Negev woestijn malaria

Is er malaria in Negev woestijn en wat zijn de malaria gebieden Negev woestijn? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Negev woestijn, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Negev woestijn. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Negev woestijn verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Negev woestijn om te zien of jouw Negev woestijn reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Negev woestijn is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Negev woestijn

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Negev woestijn.  

Informatie over Negev woestijn

Beste foto's & tips van Negev woestijn

'526865' door Fransvdg '526865' door Fransvdg

IsraëlNegev woestijn

IsraëlNegev woestijn

In de Negev

Fransvdg

Deze foto maakte ik tijdens mijn busreis van Jeruzalem naar Eilat. Onderweg zijn we meerdere keren in de Negev woestijn gestopt. Daar zag ik toen ook dit mooie landschap. De letterlijke betekenis van Negev is 'de droge'. In de bijbel wordt het woord Negev ook gebruikt voor de richting 'zuid'. (Wiki bedankt.) Dit is een gescande dia.

Laat kaart zien