Jeruzalem

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Jeruzalem image
Jeruzalem image Jeruzalem image

Van Israel - Egypte - Sudan - Ethiopie naar Kenia voor 3 maanden

Jeruzalem
Israël
Paulabons

Van Israel - Egypte - Sudan - Ethiopie naar Kenia voor 3 maanden

Eindelijk...... Het vervolg is bekend voor me!

Na nog eens rustig te hebben nagedacht over het avontuur in Amerika heb ik toch besloten om daar niet heen te gaan vanwege verschillende redenen.
(En als ik wil ben ik d.v. volgend jaar ook welkom in Amerika mailde Uncle Daniël.)
Ik verlang er weer naar om richting Oost-Afrika af te reizen. De mensen, de weeskinderen, de armoede, de vriendelijkheid, de vele culturen van het Midden-Oosten en Oost-Afrika..... dat gaat voor mij toch voor!

Zaterdag 3 juli vlieg ik met een vriendin (Rianne) naar Tel Aviv (Israel)
De eerste 6 weken breng ik met Rianne al rondreizend /backpackent, projecten & Nederlanders bezoekend door. Vanuit Israel willen we afzakken naar Egypte, dan een stukje (veilig) Sudan en via Ethiopie hopen we dan eind juli in Kenya aan te komen. In Kenya zijn we uitgenodigd voor de bruiloft van een Nederlandse vriendin van mij met haar Kenyaanse vriend in Nairobi!!!
Daarna heb ik met Rianne nog 2 weken om nog te backpacken / relaxen e.d. en een project op te zoeken (als ik die onderweg nog niet ben tegen gekomen waar ik naar terug zou willen) waar ik dan nog 2 maanden vrijwilligerswerk wil doen. (tot begin oktober)
En dan maandag 7 oktober hoop ik terug te vliegen voor de bruiloft van mijn broer en schoonzus (Martin en Berdiene) in Nederland.

Ik wil opnieuw de hoogtepunten van de komende maanden op deze site en op mijn hyves site zetten, en het lijkt me ook opnieuw weer erg fijn om op de hoogte van jullie wel en wee te blijven d.m.v. emailen, dat scheelt enorm bijpraten als ik weer in Nederland bent heb ik gemerkt.

De afgelopen tijd en de komende tijd probeer ik me zo goed als het kan voor te bereiden op een aantal landen waar nog maar weinig reizigers heen gaan. Gelukkig heb ik de afgelopen maanden contacten gemaakt met Nederlanders die al maanden zo niet jaren in die landen wonen/woonden, en kan ik deze informatie mooi gebruiken.

Ik ben opnieuw weer erg benieuwd wat het me gaat brengen, en of ik opnieuw weer een project met een weeshuis ga vinden om weer heerlijk de kinderen liefde te geven!groetjes,

Paula

Laat een reactie achter

3 reactie(s) bij "Van Israel - Egypte - Sudan - Ethiopie naar Kenia voor 3 maanden"

 • profile image comment
  Door Albertensandra• geplaatst op 02 Jul 2010 | 10:41:08

  Spannend, heel veel plezier! Hoe ga je rondreizen, met openbaar vervoer oid?
  Het is wel fijn dat je her en der wat mensen kent!

  Bericht aangepast op 08:13:14
 • profile image comment
  Door Schenkel• geplaatst op 02 Jul 2010 | 10:52:12

  Lijkt me een geweldig avontuur en kan me voorstellen dat je naar Afrika wil.
  Heel veel plezier met deze reis!!

  Bericht aangepast op 08:13:14
 • profile image comment
  Door Paulabons• geplaatst op 02 Jul 2010 | 12:21:14

  hoi, leuk die reacties! we proberen zoveel mogelijk te liften! dat is zo ontzettend gaaf! hierdoor hebben we de vorige keer veel contacten gemaakt. heb er zoveel zin in!

  nu aan het inpakken met afrikaanse muziek op ;-) genieten!!!

  Bericht aangepast op 08:13:14