Israël image

Israël


Reisinsipiratie

Israël
Azië
Columbus Travel

Reisgids

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

Op bezoek bij de nomaden van Israël

Op bezoek bij de nomaden van Israël

Reportage Door: Columbus Travel Israël is misschien niet de eerste bestemming die je te binnen schiet bij het woord ‘vakantieland’. Toch heeft het veel te bieden: kilometers strand, historie en ... uiterst gastvrije woestijnnomaden.
Israël - In het beloofd land

Israël - In het beloofd land

Reisnieuws Door: Columbus Travel Israël is misschien niet de eerste bestemming die je te binnen schiet bij het woord ‘vakantieland’. Toch heeft het veel te bieden: kilometers strand aan drie verschillende zeeën, een heerlijk warm klimaat, historie, exotische...
VIDEO: 500 Gezichten, één verhaal

VIDEO: 500 Gezichten, één verhaal

Reisnieuws Door: Nienke Balk Met blond haar, snor, bril, jong en oud: mensen zijn stuk voor stuk uniek. Eran Amir had een prachtig idee: met vijfhonderd verschillende gezichten werd er in Israël één verhaal gevormd door middel van 1500 foto's. Geniet va...
Glibberige slangenmassage

Glibberige slangenmassage

Reisnieuws Door: Annette van den Berg Wie genoeg heeft van een gewone massage door een paar stevige handen, kan er nu ook voor kiezen om zich te laten behandelen door een stel glibberige slangen.
Zeemeermin als toeristenlokker

Zeemeermin als toeristenlokker

Reisnieuws Door: Vellah Bogle Steden overal ter wereld hebben al in de loop der tijd verschillende ludieke acties bedacht om toeristen te trekken. Het Israelische Kirvat Yam kan nu aan het lijstje toegevoegd worden.
Volg het pad van Jezus

Volg het pad van Jezus

Reisnieuws Door: evanruiten Twee Israëlische ondernemers hebben een nieuw pad uitgestippeld voor pelgrims die in de voetsporen van Jezus willen treden. 'The Jesus Trail' moet meer toeristen naar het Heilige Land lokken.
Israël en Gaza samen in toerisme

Israël en Gaza samen in toerisme

Reisnieuws Door: Lisette de Ruijter van Steveninck De dagelijkse omgang verloopt nogal moeizaam tussen Israël en de Palestijnen. Toch weerhoudt dit de twee partijen er niet van om een gezamenlijke toerismecampagne te starten.
Graf Herodes gevonden

Graf Herodes gevonden

Reisnieuws Door: Jessica Bakker De Israëlische archeoloog Ehoud Netzer denkt het graf van Koning Herodes de Grote te hebben gevonden. De locatie is het Herodium, ongeveer vijftien kilometer ten zuiden van Jeruzalem. De plek is niet verbazingwekkend, aangezi...

Helaas hebben wij geen artikelen over Israël