An-najaf beste reistijd

Het weer in An-najaf

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor An-najaf te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in An-najaf? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor An-najaf

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in An-najaf:De beste reistijd voor An-najaf is april, mei, september en oktober. Iraakse winters zijn mild, de zomers bloed- en bloedheet. Buiten de zomer valt er af en toe regen. Beste reistijd is het voor- en najaar. Voor An-najaf geldt een negatief reisadvies (november 2009).


Reisadvies An-najaf: is An-najaf veilig?
Check de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor een actueel reisadvies en specifieke veiligheidsrisico’s.


Feestdagen
6 januari Dag van het leger, 26 februari Geboortedag Mohammed, 21 maart Perzisch nieuwjaar, 8 juli Hemelvaart Mohammed, 14 juli Dag van de republiek, 11 augustus t/m donderdag 9 september Ramadan, 9 september Suikerfeest, 16 november Offerfeest, 7 december Islamitisch nieuwjaar,
16 december Asjoera (De tiende dag).

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Koop de Columbus Reisplanner voor € 12,95 of krijg deze gratis bij een abonnement

 

Informatie over An-najaf

Laat kaart zien