Indonesië

Schattig Sidemen op Bali

Reisregisseur was hier op 2017-11-14 Gepost op: 2019-07-26 0 reacties.

Schattig Sidemen

Vanochtend werd ik wakker in een betoverende omgeving. Omringd door sawah’s met een magnifiek uitzicht vanuit mijn bed, had ik moeite om op te staan.

Sidemen op Bali advies op maat rondreis

Sidemen is een geweldige plek op Bali, met kleinschalige guesthouses helemaal gericht op de natuur. Hier kunt u volledig ontstressen. In Sidemen is geen 3G of 4G internet, dus je kunt gemakkelijk een paar dagen offline zijn. De hotels hebben overigens wel wifi, maar de gedachte van een paar dagen geen email, whatsapp of facebook trekt me eigenlijk wel en het past ook helemaal bij deze setting.

Sidemen op Bali tijdens reis op maat
Rondreis Bali met bezoek Sidemen
Rijstterassen Sidemen op Bali
Vakantie op Bali met verblijf in Sidemen

De meeste guesthouses bieden trekkings door de rijstvelden aan en hebben een zwembad om na een inspannende wandeling in te kunnen ontspannen. Ook is het mogelijk om Mount Agung te beklimmen, als deze in ieder geval niet uitbarst. En raften op de Telaga Waya rivier is een bijzondere ervaring. Mocht het ondernemen van zoveel activiteiten niet helemaal je bedoeling zijn, dan bieden de guesthouses ook yogalessen of massages aan, allemaal met het fabuleuze uitzicht op de sawah’s van Sidemen.

Zicht op de rijstterassen van Sidemen op Bali
0
0

Foto's bij dit blog

Schattig Sidemen op Bali
Alle blogs van Reisregisseur
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.