Indonesië

Ubud op Bali

Reisregisseur was hier op 2017-11-12 Gepost op: 2019-07-26 3 reacties.

Ubud op Bali

Toeristisch, druk en warm. Maar ook divers, sfeervol, artistiek en cultureel. Het hart van Bali: Ubud is het allemaal. De bekende highlights zijn Ubud Palace, Monkey Forest en de markt. Wandelen door het centrum, via Jalan Gootama en Jalan Monkey Forest is een aanschakeling van tourist service kantoortjes, warungs en koffiebarretjes. Het is vooral erg gezellig en leuk om een dag door het Ubud te slenteren. Helaas had ik pech met het weer, het heeft de hele middag geregend. Dus met poncho en gewapend met paraplu veel gelopen. Alleen geen goed weer om foto’s te maken. Op weg naar Monkey Forest heb ik geluncht bij de Yoga Barn, een heerlijke verse en gezonde salade met een energy juice. In Ubud zijn vele wellness, yoga en health food spots, enigszins gebaseerd op het boek en de film Eat, Pray, Love. Aan het einde van de dag heb ik Babi Guling gegeten bij warung Ibu Oka. Een klassieker. De warung is eenvoudig, maar het geroosterde speenvarken is verrukkelijk! Om de hoek bij Coco bistro een Bintang van de tap om de dag mee af te sluiten. Ubud is druk en toeristisch, maar ook erg gezellig en sfeervol. I like it!

Ubud Palace Bali
Ubud Palace op Bali
Vakantie Bali in Ubud
Budha Bowl in Ubud op Bali

 

Straatbeeld Ubud op Bali
Yoga barn in Ubud op Bali
Yoga lessen bij de Yoga Barn in Ubud op Bali
Heerlijke gezonde salade bij Yoga Barn in Ubud
Warung Ibu Oka in Ubud
Babi Guling
0
3

Foto's bij dit blog

Ubud op Bali
Alle blogs van Reisregisseur
 

3 reactie(s) bij "Ubud op Bali"

 • profile image comment

  Enkele jaren geleden ook in Ubud geweest en daar een heel gezellig café/restaurant ontdekt dat gerund werd door een Belg (intussen spijt genoeg overleden), maar eens hij wist dat we van in de buurt waren werden we door hem uitgenodigd om bij hem aan tafel te komen zitten, heel gezellig! Nog een leuke plaats met lekker eten en live-muziek is de Laughing Buddha!

  Door Nick_VL • geplaatst op 2019-08-16 14:42:40
 • profile image comment

  Wij waren daar ook heel lang geleden. Geen wellness e.d., wel heel oorspronkelijk

  Door corriedewinter • geplaatst op 2019-07-28 13:18:34
 • profile image comment

  Ubud heb ik oor het laatst bezocht in 2014. Het was nog steeds leuk, maar zo anders dan toen ik er in 1986 was. Helaas blijft niets zoals het was.

  Door Dalix • geplaatst op 2019-07-28 08:50:34

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.