Indonesië reisblogs

Vakantiereis Indonesië en omliggende landen 2012

dickjongman bereidt zich voor Gepost op 25 aug 113 reacties

Wij vertrekken met een groep in juni 2012 richting Indonesië we zullen daarbij Dubai, Thailand, Maleisie en diverse eilanden van Indonesië bezoeken. We zullen licht reizen aangezien we in verschillende hotels 1 of meerdere nachten zullen overnachten. Het vervoer zal geschieden per vliegtuig, boot, trein, bus, taxi en te voet. De groep bestaat uit 7 volwassenen en 4 kinderen. In juni 2012 is het zover en zullen wij gezamelijk afreizen naar Schiphol, waar het grote avontuur begint.
De nadruk zal vooral liggen op rondreizen en veel fotograferen in de diverse landen. Natuurlijk zullen we ook genieten van de plaatselijke culinaire hoogstandjes. En aangezien we kinderen (2/13/14/15 jaar) bij ons hebben, zullen we ook regelmatig ontspannen op het strand e.d. Deze reis vergt heel wat voorbereiding en we zijn nu dus al bezig met deze vakantie.

dickjongman Positie 13938 (0 p.) Lid sinds 30-11-2009 Foto's en tips: 2 Blogs: 1 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Reacties bij deze blog

dickjongman

Door: dickjongman • Geplaatst op

Volgende week is het zover en zullen we afreizen naar Z.O Azië, de plannen zijn enigzins gewijzigd. En het schema is nu als volgt: vertrek Amsterdam via Frankfurt naar Singapore. Van Singapore naar Kuala Lumpur gevolgd door Cambodja, Thailand, Lombok en Bali

dickjongman

Door: dickjongman • Geplaatst op

Bedankt voor de reactie, ja we zullen er zeker veel plezier aan beleven.

schenkel

Door: schenkel • Geplaatst op

Zo jullie zijn heel wat moois van plan.Veel plezier met de voorbereidingen.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.