Molukken Artikelen & Blogs

Reisnieuws
8x totaal onontdekte Aziatische bounty-eilanden

30 mrt 2017, De doorsnee massatoerist wordt intens gelukkig van een strandvakantie op een overbevolkt Thais eiland. Jij niet. Jij zoekt liever de rust op op één van deze totaal onbekende Oost-Aziatische paradijsjes.

0
Reportage
De Molukken; 5 bijzondere overnachtingen

15 aug 2016, Authentiek, zo duurzaam mogelijk én voor elk budget. Hier kun je slapen op de Molukken. Prijzen zijn op basis van tweepersoonskamer, tenzij anders vermeld. Dit zijn de leukste overnachtingen volgens de redactie van Columbus Travel.

0
Reportage
De Molukken; wat te doen?

15 aug 2016, Ambon, de Kei-eilanden en Seram. Er valt onwijs veel te beleven op de Molukken. Dit zijn de 9 hoogtepunten die je zeker niet mag missen als je in dit deel van Indonesië bent volgens de redactie van Columbus Travel.

0
Reportage
De Molukken: Indonesië buiten de gebaande paden

25 jan 2016, De ongerepte tropische regenwouden en oogverblindend witte stranden van de Indonesische Molukken lijken gemaakt voor de avontuurlijke reiziger.

0
Reisnieuws
Indonesië - De waarheid achter de Molukken

28 dec 2015, Ooit waren de Indonesische Molukken het Koninkrijk der Kruiden. Maar na eeuwenlange handel, die door Nederland werd gedomineerd. is de natuur weer belangrijker dan de nootmuskaat. Pak dus je hangmat en handdoek in, huur een brommertje en geniet va...

0
  • Pagina 1 van de 1