Bali

Lekker eten

Lekker eten kan je overal op Bali maar ik wil toch een paar adresjes op de site zetten.
Allereerst de goedkoopste en dat in Kuta waar we even uitgerust hebben van de tocht door Bali.
Voor 1.50 euro kan je heel lekker eten in Warung Minum 100 meter vanaf Bakunsari hotel in dezelfde straat als het hotel.
Wat deze man op tafel zet voor die prijs is ongelooflijk.
De tweede is Restaurant Dayu 2 Bakungsari straat tegenover Dutch In dit is iets duurder maar ook wat beter en een grotere kaart.
Wij hebben er 2 keer gegeten en het was top voor ongeveer 10 euro voor 2 pers en wat te drinken, ik had een grote hele snapper op houtskool gegrilt voor 4 euro perfect in een woord.
Dan is er nog Jimbaran Bay waar je heel lekker kan eten maar je moet wel uitkijken waar en wat je eet.
Vanuit Kuta kan je er makkelijk komen met een taxi, betaal niet teveel , niet meer dan 50.000 roepi = 4 euro.
Op het strand gekomen waar je eigenlijk uiterlijk om 18.00 uur moet zijn ivb met de zonsondergang die je echt niet mag missen, zoek je een tafeltje uit een paar meter van de vloedlijn, als het kan bij een retaurant met podium, want dan krijg je nog een uitvoering van Balineese dans.
Daarna komen ze met de kaart en daar schrik je van wat een prijzen, we hebben er zelfs een menu gezien van 2 miljoen rph ( dat is 3 maal het maandsalaris van het personeel dat je bedient)
Persoonlijk vind ik dit niet kunnen, maar je kunt hier ook heel lekker eten voor een redelijke prijs, ongeveer 5 euro per persoon.
Vergeet de Lobster en de Krab want deze zijn niet goed gevuld en vreselijk duur ( alleen eten als je er verstand van hebt) maar dat is mijn mening.
Pak de mooiste en grootste vis en laat hem grillen, wat vissaus en rijst of fritten erbij en maar smullen.
En daar zit je dan op de het mooiste strand van Bali met een heerlijk diner van 10 euro pp te kijken naar een schitterende zonsondergang en je voelt je een miljonair en als je geluk hebt is er nog iemand bij om het mee te delen.
Gerard
0
0

Info over deze tip

Reisreporter
Aantal keer bekeken
2196
Geplaatst op
12 Feb 2010
Land
Bestemming
Categorie
Eten, drinken en uitgaan
Laat kaart zien
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.