Bali

Chauffeur gezocht

carla was hier op 2009-03-10 Gepost op: 2009-03-10 2 reacties.
Over 3 weken staat onze volgende vakantie gepland nl. Bali & Hong Kong.
Nu hebben we inmiddels al veel informatie vergaderd, maar we zoeken nog een goede, betrouwbare chauffeur die ons in Bali wil rondrijden en eventueel gidsen. We gaan nl. in Bali verschillende plaatsen bezoeken & verblijven dan ook op meerdere locaties op Bali. De vraag luid dus: Heeft er iemand een adres of iets dergelijks van een goede betrouwbare chauffeur ??
gr. Carla
0
2
Alle blogs van carla
 

2 reactie(s) bij "Chauffeur gezocht"

  • profile image comment

    Beste Carla, mijn ouders zijn net terug uit Bali en hebben daar met Nyoman Parwata rondgereden. Voor een dag betaalden ze hem ongeveer 40 euro (inclusief benzine). Ze zijn onder andere van Ubud binnendoor naar Lovina gereden (ondertussen nog even bij zijn geboortedorp langs). Ze zijn al een paar keer eerder met hem meegereden. Zijn gegevens: Nyoman Parwata Jl. Raya Ubud mobiel: 085857030980 email: kupretcakep@yahoo.com Veel plezier op Bali!

    Door Dossie • geplaatst op 2009-03-10 19:09:44
  • profile image comment

    Wij hebben een taxichauffeur "van de straat" geplukt die Engels sprak. We hebben een prijs afgesproken, waar we heen wilden en hoe lang dat we ongeveer weg bleven. Dat werkte heel goed, zodat we met deze man meerdere dagen op stap zijn gegaan. Let op dat hij de lokaties kent waar je naartoe wilt en dat hij redelijk Engels spreekt. Betaal hem dan na afloop van elke dag. Vraag tevens om eens een bruiloft, verbranding etc. te bezoeken. Dit is zeer interessant en je bent overal welkom. Succes ermee.

    Door janlodewijks • geplaatst op 2009-03-10 17:21:28

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.