Bali reisblogs

Chauffeur gezocht

carla bereidt zich voor Gepost op 10 mrt 096 reacties

Over 3 weken staat onze volgende vakantie gepland nl. Bali & Hong Kong.
Nu hebben we inmiddels al veel informatie vergaderd, maar we zoeken nog een goede, betrouwbare chauffeur die ons in Bali wil rondrijden en eventueel gidsen. We gaan nl. in Bali verschillende plaatsen bezoeken & verblijven dan ook op meerdere locaties op Bali. De vraag luid dus: Heeft er iemand een adres of iets dergelijks van een goede betrouwbare chauffeur ??
gr. Carla

carla Positie 302 (276 p.) Lid sinds 29-04-2008 Foto's en tips: 1415 Blogs: 4 Fans: 11
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

aan het voorbereiden rondreis !
0 5
Gepost op 05 november
Thailand
Rondtrip Ierland
0 3
Gepost op 28 mei
Ierland
goede chauffeur/gids nodig !
1 5
Gepost op 12 maart
Sri Lanka

Reacties bij deze blog

Door: • Geplaatst op

De website van Wayan Wardana is helaas tijdelijk uit de lucht. Voor nadere informatie over deze gids/chauffeur kunt u mij altijd mailen op gids_in_bali@hotmail.com. Ik kan u dan alle informatie geven.
groetjes
Laura

Door: • Geplaatst op

Beste Caela, kijk eens op de website www.balidriver.nl
Mijn aangenomen zoon, Putu Karya rund daar een eigen bedrijje, spreekt ietsie bitsie hollands (mag geen naam hebben) maar uitstekend Engels.
Dus, om je te oriënteren raad ik je die webzite aan.
Vriendelijke groetjes, Grandpa

Door: • Geplaatst op

Ik west niet waar jullie zitten maar ga niet af op adviezen van b.v. Pacto en neem maar geen bluebird-taxi. Ik. ben nu zelf onderweg naar nusa dua. Ayodya bij Bualu. Achter Bali collection staan vaak chauffeurs die je voor 400.000 rp een dagje meenemen over het hele eiland. Een wandeling in de buurt levert vaak ook een goed beeld op van bali. Houd de hindoeistische tempelfeesten in de gaten. Die zijn fantastisch. Bijvoorbeeld volle maan.

Door: • Geplaatst op

Probeer Wajan Wardana, hij heeft een Nederlandse die een contract op kan stellen. Hij is betrouwbaar en weet veel te vertellen.
Het contactadres is laura_van_vliet@hotmail.com. Hij heeft een website http://www.devliethof.nl/wajan hier kun je zien wie het is en de reaties van andere toeristen lezen.
Veel plezier op Bali

Dossie

Door: Dossie • Geplaatst op

Beste Carla,

mijn ouders zijn net terug uit Bali en hebben daar met Nyoman Parwata rondgereden. Voor een dag betaalden ze hem ongeveer 40 euro (inclusief benzine). Ze zijn onder andere van Ubud binnendoor naar Lovina gereden (ondertussen nog even bij zijn geboortedorp langs). Ze zijn al een paar keer eerder met hem meegereden. Zijn gegevens:
Nyoman Parwata
Jl. Raya Ubud
mobiel: 085857030980
email: kupretcakep@yahoo.com

Veel plezier op Bali!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.