Bali reisblogs

Lovina en Kuta, een grotere tegenstelling is bijna niet mogelijk en dat op 1 eiland!

lvandervorm was er (tot 28 dec 2012) Gepost op 17 mrt 120 reacties

Nadat we in Thailand, Maleisie en Sumatra en Java op Indonesie hadden gereisd in een kleine 2 maanden hadden we nog 2 weken Bali tegoed. Eenmaal in Lovina aangekomen waren we erg moe en we zijn dus snel naar bed gegaan (11 uur 's avonds). De volgende dag kwamen we erachter in wat voor heerlijk stadje we terecht waren gekomen.

Lovina heeft geen mooie stranden (zwarte, vulkanische en kleine stranden) en geen mega toerisme. Alles is zo relaxed in dit kleine stadje (zorg wel dat je net buiten het centrumpje zit). En de maaltijden die je hier kunt krijgen zijn voortreffelijk! Of je nu bij dat kleine lokale tentje eet of in dat iets toeristischere grotere restaurant, het maakt niets uit.

Wij hangen hier wat rond en maken heel makkelijk contact met wat locals. Na een dagje snorkelen bij een prachtig koraal en dolfijnen spotten (vrij toeristische activiteit, maar meer dan de moeite waard!) gaan we samen met een net ontmoet Sloveens meisje en een local op een scootertje de bergen in. Hij fungeert niet als gids maar is gewoon uit op een leuk dagje uit. Wij betalen daarvoor wel zijn eten en drinken op de dag. We zien in de omgeving de prachtige rijstvelden en de mooiste watervallen. Een dag om nooit meer te vergeten.

In eerste instantie wilden we maar een paar dagen verblijven in Lovina maar we hebben het hier zo naar ons zin dat we uiteindelijk meer dan een week blijven. Een aanrader voor iedereen!! (tenzij je alleen maar drukke witte stranden wil). Foto's volgen later..

lvandervorm Positie 29877 (0 p.) Lid sinds 27-01-2009 Foto's en tips: 16 Blogs: 2 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.