Bali reisblogs

Duiken in een wrak

mousta was er(tot 09 feb 2010) Gepost op 28 jan 103 reacties

Duikenb is sinds een jaar een nieuwe hobby, ja als je sommige hobby's niet meer zo fanatiek kan beoefenen houd je tijd over.
Dus heb ik 4 duiken gemaakt in Amed aan de noord oostkust van Bali, waar het goed duiken was volgens veel mensen en daar ik een onderwater camera heb gekocht ook om daar te fotograferen.
De eerste duik was om het wrak van het daar gelegen wrak uit de laatste wereldoorlog.
De tweede duik was in het wrak en dat was erg anstig voor mij met 5 duiken op mijn conto.
Je kan niet omhoog als het mis gaat en daar was ik niet blij mee.
Maar ik had een hele goede instrukteur bij mijj, Brata van Jungkaw divers een Hollandse firma heel profesioneel alles.
Mijn foto's waren dan ook helemaal niks, er was ook niet veel zicht omdat het regenseisoen bezig is.
Ik vind het erg moeilijk om en te blijven door ademen, je balans te houden, je masker te klaren telkens want ik heb een snor en dan komt er water in je masker en dan nog door der zoeker te kijken en de vissen daar ook te houden en af te drukken.
De laatste duik heb ik nog een paar acceptabele foto's gemaakt, maar die moet ik thuis op mijn grote beeld bekijken voor dat ik jullie er mee verveel .
Gerard

mousta Positie 27417 (0 p.) Lid sinds 07-07-2009 Foto's en tips: 224 Blogs: 24 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Duiken op Bali
0 0
Gepost op 14 februari
Indonesië Bali
oplichting op Bali
0 5
Gepost op 14 februari
Indonesië Bali
Crematie op Bali
4 5
Gepost op 12 februari
Indonesië Bali

Reacties bij deze blog

annette

Door: annette • Geplaatst op

Beste Mousta,

heette die duikclub niet Jukung Dive? Daar heb ik dan ook gedoken, erg professioneel ja. Aardige lui(nederlanders) en goede begeleiding/divemasters-instructeurs.
Wat ook prettig is dat je zo dicht bij alle mooie duikspots zit, als je in ieder geval een hotelletje boekt daar in Amed. Genoeg aanbod in ieder geval. Leuke bungalows aan het strand, volgens mij heette dat van ons Ganesh. Jaar dr voor zaten we in Sanur en dat heeft ook wel duikscholen maar je weet niet van te voren dat je dan nog 2!! uur in een bus moet zitten om bij het wrak te duiken! Ik ga weer terug naar Jukung dive, dan is het een kwartiertje rijden op z'n verst naar een duikspot en heb je een heerlijke lunch na afloop bij de duikschool(en neem je nog even een lekker duikje in hun zwembad) Top!!

Nrique

Door: Nrique • Geplaatst op

He Mousta,

Blij om te horen dat je je vermaakt tijdens de duiken. Kan me voorstellen dat het in het begin best eng is, dan is het altijd goed om een instructeur te hebben waar je vertrouwen in hebt. Ben benieuwd naar de foto's die je acceptabel vindt. ;)

mama-afrika

Door: mama-afrika • Geplaatst op

Spannend Gerard, ik vind het duiken ook erg moeilijk, je moet op zoveel dingen tegelijk letten! en ja, dat kunnen vrouwen niet he??

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.