Bali

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

4* homestay in Ubud Sumantra House

Bali,
Indonesië


Voor de eerste nacht in Ubud hadden we een homestay geboekt, we wilden er eerst één nachtje slapen, voordat we ook voor de komende nachten zouden boeken. Helaas hadden ze geen beschikbaarheid meer, dus moesten we de volgende dag op zoek naar een andere accommodatie.

Gezien het november was en dus niet een drukke periode pakten we onze tassen in en liepen een willekeurige straat in om op zoek te gaan naar een andere leuke plek. Na een paar homestays te hebben bekeken kwamen we bij Sumantra binnen.
Een oase van rust in het vrij drukke Ubud.

Sumantra heeft een poosje geleden vier kamers gebouwd in zijn eigen familie compound en de kamers doen absoluut niet onder voor een 4* accommodatie. Natuurlijk heeft Sumantra geen zwembad of restaurant, maar wel wifi, airco, warm en koud water én inclusief een heerlijk vers ontbijt wat geserveerd wordt in een soort van pavilioentje in de tuin. Hij heeft zelf jarenlang in een luxe accommodatie in Ubud gewerkt, dus weet precies hoe hij met zijn gasten moet omgaan. Hij was heel erg vriendelijk en wilde overal bij helpen. We mochten zelf zijn scooter lenen.

Als je de luxe van een viersterren accommodatie wilt ervaren in een omgeving waar je je direct thuis voelt, bij deze zijn gegevens:

Sumantra House
Hanomanstreet 12
Padangtegal Kaja, Ubud-Bali
ketutsumantra22@gmail.com
+6281 338443229