Bali

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Bali image

Bali

Bali
Indonesië
Suzydamman

Villa met privé-zwembad

Hey hey, hier zijn we weer... en ja, tis bijna feest... hihi... We hebben ons voor drie dagen een luxe villa gehuurd (waarvan Elke 1 nacht trakteert voor mijne birthday) met prive zwembad, keuken, openlucht living, half open badkamer... Er is zelfs een kok die voor ons komt koken als we dat willen... Het kan weer niet op zunne.

We zijn daarnet naar de Carrefour geweest om een flesje bubbels en een goed flesje wijn... alle, dat was toch de bedoeling. Maar we zijn buiten gekomen met ingredienten voor een gans menu: gerookte zalm en kruidenkaas voor op de toastjes bij de fles prik, twee malse Australische tenderloin steaks, bloemkool en pattaten en als dessert gaat Elke voor een stuk aardbeientaart en ikzelf koos voor perentaart met amandelen. En moesten jullie je nog afvragen of we gebruik gaan maken van onze kok... neneeje, we hebben echt zin in Vlaamse kost en we gaan dat zelf prepareren. Mmmm, het water komt me in de mond terwijl ik dit aan het typen ben.

We gaan het hierbij laten want we gaan nog een plonske nemen in ons zwembad voor we gaan koken...

Tot morgen!!!

En voor wie curieus is: http://www.balirichvilla.com/accommodation.html

Vandaag zijn we terug in Ubud, waar ons rondreisje in Bali begon. We logeren terug in Junjungan waar het personeel en de bazin ons weer hartelijk ontvingen. Zelfs de chauffeur die er niet was, belde ons via de gsm van zijn vervanger op om ons te verwelkomen... hilarisch!
We blijven hier nog 5 dagen voor we zaterdag terug naar Jakarta vliegen. Man... wat gaat de tijd toch snel!!!
In Seminyak zijn we op mijn verjaardag 's avonds gastronomisch gaan eten (www.kafewarisan.com). Een Frans-Algerijnse kok is er chef en zijn gerechten en wijn zijn VOORTREFFELIJK! Ik had alleen een 'indigeste' van de 'chocolat moulleux' en een nogal draaierig gevoel in het hoofd van de fles Saint-Emilion... hihi... De volgende dagen hadden we niet zoveel honger en konden we teren op ons heerlijk etentje. Verder genoten we van zon, zee met meters hoge golven en strand.
De volgende dagen maken we nog enkele uitstappen in de streek en trekken we een dag uit om te shoppen. Moesten we veel geld en een container hebben... Zo een schoon gerief dat ze hier verkopen, van meubels (teak) tot decoratie (houtsnijwerk, schilderijen en stenen sculpturen) tot stoffen (batik)... Wie hier zijn goesting niet vindt, vindt die nergens!
Tot later!