Bali

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Bali image

Bali

Bali
Indonesië
Deanbanffer

Tanjung Benoa en terugreis

Hoi daar thuis in Nederland!

Dit is dan ons laatste berichtje weer van onze mooie reis wat we nu aan het ypen zijn op de airport in Kuala Lumpur.
De laatste dagen zijn dus echt voorbij gevlogen, zoals altijd als je weet dat het er bijna op zit.
We hebben in Tanjung benoa vooral genoten van het mooie strand en de zon. Jammer dat we het niet wisten van die schildpadden Valerie, had gaaf geweest!

Na ons uitstapje naar die Kecak dans en de tempel hebben we eigenlijk nog maar een uitstapje gedaan en wel een bijzondere; namelijk naar onze buren van thuis! Zij zijn getrouwd in NL toen wij al op vakantie waren en konden er dus niet bij zijn, maar hun huwelijksreis ging heel toevallig naar Bali. We hebben thuis toen al gezegd natuurlijk te toosten op hun bruiloft in Bali, dus woensdagavond hebben we de taxi genomen om hen rond 17.00 uur te ontmoeten in hun hotel in Legian Beach, nabij Kuta. We hebben eerst even in hun clubroom aardig wat cocktails gedronken en zijn daarna in een restaurantje gaan eten in Seminyak, waar wij samen al eerder waren gaan eten. We hadden geluk want er speelde die avond een enorm goed jazzbandje die echt vanalles speelden wat wij maar aanvroegen, van Jason M' raz tot James Morrisen, John Legend etc etc. Was supergezellig daar. Daarna hebben we ze nog meegenomen naar die salsatent waar we ook al eerder waren geweest en hebben we nog even lekker staan swingen. Was gezellig dus!

Donderdag, gister, de laatste dag gerelaxt op het strand, gegeten, gerelaxt, gegeten, geslapen.
Vandaag om 13.50 op het vliegtuig gestapt vanuit Bali naar Kuala Lumpur, dit was slechts een vlucht van 2,5 uur. Maar aangezien we vanavond pas om 23.55 doorvliegen hebben we een hotelkamer genomen hier op de airport voor een prikkie. Nu dus even wat gegeten bij de Burger King en op het internet om een einde te breien aan deze weblog. Vanuit Kuala Lumpur allemaal weer bedankt voor de leuke reacties en tot snel in NL!!!
Het is nu 20.05, we gaan nog even een tukkie doen voordat we die lange vlucht gaan doen van 13 uur.......

Heel veel liefs Dennis en Anouk