Bali beste reistijd

Het weer in Bali

Wanneer je een citytrip plant, wil je natuurlijk Bali van binnen én buiten zien. Als je niet van plan bent om de hele dag in musea te hangen, maar ook graag een beetje wilt winkelen of de stad te voet verkennen, dan mag je hopen dat het niet de hele dag regent. Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Bali te bekijken zodat je voorbereid bent op de weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Bali en of je goed weer kunt verwachten?  Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet waar je rekening mee moet houden.
 

Beste reistijd voor Bali

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag op Bali:Een goede regenstorm kan je, vooral op de noordelijke eilanden, het hele jaar door treffen, maar de echte regen komt tussen december en maart. Om het tijdens je reis zo droog mogelijk te houden kies je voor de periode mei t/m september.


Reisadvies
Voor Bali, Indonesië geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
28 april Idul Adha, 19 mei Hijrah (Nieuwjaar), 2 juni Waisak, 28 juli Mavlid, 17 augustus Onafhankelijkheidsdag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Bali

Beste foto's & tips van Bali

'20186' door christopheneve '20186' door christopheneve

IndonesiëBali

IndonesiëBali

Beach

christopheneve

Beach Grand Hyat

'20187' door christopheneve '20187' door christopheneve

IndonesiëBali

IndonesiëBali

Vijver

christopheneve

tuin

'20188' door christopheneve '20188' door christopheneve

IndonesiëBali

IndonesiëBali

Indonesisch jongen

christopheneve

Indonesisch jongen

Kaart van Bali en omgeving

Laatste Bali artikelen