Bali Artikelen & Blogs

Rondreizen

Verborgen plekjes op 3 bekende bestemmingen

Gepubliceerd: 09 oct 2018 | Rondreizen 0
Bestemmingen als Bali zijn geliefd onder toeristen. Toch vergeten de meesten dat er buiten de populaire trekpleisters nog zóveel meer te ontdekken valt. We tippen de leukste verborgen plekjes op drie beroemde bestemmingen!


De groene rijstvelden op Bali zijn een lust voor het oog (Foto: 333travel)

Bali, wereldberoemd en geliefd bij vele toeristen. De meesten verblijven echter in het zuiden, en dat is zonde! Zodra je de drukte uitrijdt, kom je in een landschap van golvende goudgele of diepgroene rijstvelden, weelderige jungle en slaperige dorpjes. Hier leer je de traditionele kant van Bali kennen, waar het hindoeïsme een diepe stempel op het dagelijks leven drukt. Kinderen spelen er onbekommerd op straat en roepen je lachend na. Dit is het Bali dat we tijdens onze reis willen leren kennen. Deze verborgen plekjes is wat een rondreis uniek en bijzonder maakt, net als jouw volgende vakantie!

Wil jij ook weten waar je deze onbekende plekken kan vinden? Reisspecialist 333travel tipt de minder bekende highlights van drie populaire vakantiebestemmingen waar je ‘Verborgen Plekjes’ rondreizen kan maken: Bali, Thailand en Amerika. Zo kom je op authentieke plekjes, weg van het massatoerisme.

Verborgen plekjes in Thailand

De Verborgen Plekjes reis door Thailand is een ware ontdekkingstocht langs prachtige en minder bekende plekjes in Thailand. Tijdens deze 17-daagse privé rondreis reis je door kleurrijke landschappen, unieke bezienswaardigheden en verblijf je op bijzondere locaties. Zo ontdek je Bangkok per fiets, overnacht je langs de Mekong rivier en sluit je jouw reis af op de parelwitte stranden van Khanom. Tijdens deze rondreis breng je ook enkele dagen door in Laos. Hier maak je pas echt kennis met het authentieke Azië!


Het minder bekende Chiang Khan in het Noorden van Thailand (Foto: 333travel)

Verborgen plekjes op Bali

Het is één van de meest bekende eilanden van Indonesië, maar zelfs op Bali zijn er genoeg verborgen plekjes die nog niet bekend zijn bij de meeste toeristen. Met deze 16-daagse privé-rondreis leer je het traditionele en oorspronkelijke karakter van dit eiland pas écht kennen. De Verborgen Plekjes van Bali worden gekenmerkt door de vele excursies, waaronder badderen in de warmwaterbronnen bij Banjar, wandelen door de rijstvelden bij Tirtagangga en onderga een bijzonder reinigingsritueel in de heilige waterbron van Tirta Empul. De rondreis sluit je af met een strandvakantie om helemaal tot rust te komen.


Orka's spotten bij San Juan Island (Foto: 333travel)

Verborgen plekjes in Amerika

De Verborgen Plekjes reis van Amerika is een autorondreis door drie prachtige staten, namelijk Washington, Oregon en Californië. Tijdens deze 17-daagse rondreis ontdek je de wonderschone natuur van deze drie staten in West-Amerika en leer je bekende wereldsteden op unieke wijze kennen. De reis begint in het bruisende Seattle om vanuit daar per ferry naar San Juan Island te vertrekken. Daar is de kans heel groot om orka’s te spotten. Via de ruige kust van Oregon kom je langs mammoetbomen en hoge kliffen om vervolgens per auto in zuidelijke richting naar Californië te rijden. Je reist onder meer naar San Francisco, Yosemite National Park en sluit de rondreis af aan de oevers van Lake Tahoe.

Wil jij ook deze authentieke en bijzondere plekken bezoeken tijdens een rondreis? Kijk voor alle rondreizen naar ‘Verborgen plekjes’ op www.333travel.nl!


Dit artikel werd mede mogelijk gemaakt door:

deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Meer Bali artikelen

Columbus tipt: 10x Bali buiten de gebaande paden

In deze Bali total guide verklappen we onder andere hoe je een Balinese feestdag viert, hoe je met reuzenmanta’s zwemt en hoe je in de huid kruipt van een wereldster. Mis deze reistips niet!

In deze Bali total guide verklappen we onder andere hoe je een Balinese feestdag viert, hoe je met reuzenmanta’s zwemt en hoe je in de huid kruipt van...

De Balinese kust; van droomstrand naar vuilnisbelt

De Zuid-Balinese kuststrook is wereldberoemd en trekt jaarlijks zo’n vijf miljoen toeristen, die er komen zonnen, zwemmen en surfen. Maar als er niet snel wat wordt gedaan aan de enorme hoeveelheid afval op de stranden, zou het doek zomaar eens kunnen vallen voor dit populaire vakantieoord. Trouble...

De Zuid-Balinese kuststrook is wereldberoemd en trekt jaarlijks zo’n vijf miljoen toeristen, die er komen zonnen, zwemmen en surfen. Maar als er niet...