Tamil Nadu reisblogs

Visum "Incredible India"

Georgette bereidt zich voor Gepost op 16 sep 109 reacties

De kogel is door de kerk!!

Mexico, altijd al een droomwens…nee, nee Costa Rica of toch Marokko, misschien wat fris in november…Myanmar…Sri Lanka……???
Het is waar wat ze zeggen:”hoe meer je reist, hoe langer je verlanglijstje wordt!!!” Als kind droomde en fantaseerde ik van Egypte, de konings en koninginnengraven, de mooie zeilbootjes op de Nijl, de bedoeïenen op kamelen, fantastisch!! Toen onze kinderen bijna het huis uit gingen werd deze droom werkelijkheid en zijn met zijn allen naar Egypte geweest .

En nu: Zuid India!!! Het noorden hebben we in 2006 bezocht en dat heeft diepe indrukken bij ons achter gelaten. De voorbereidingen zijn begonnen. Op marktplaats een goede reisgids voor weinig geld op de kop getikt, dus het inlezen kan beginnen! Veeel heeeeel veel foto’s, tips en blogs op RR lezen en bekijken, zalig , ik waan me nu soms al in Mammallapuram en de “Backwaters”.

Een visum, een van de eerste dingen die je moet hebben om überhaupt het land in te mogen. Tot mijn stomme verbazing lees ik dat je een kopie van een salarisstrookje en een kopie van een bankafschrift mee moet sturen!!!!?! Per direkt (10 september 2010) gaat deze nieuwe eis in! Help, wij zijn kleine zelfstandigen en hebben geen salarisstrookje…bellen… een kopie van de inschrijving bij de KvK is ook goed..wat moeten ze ermee???? De reis is betaald, het retourticket geboekt, gooi het maar in mijn pet. Komen alleen rijke lui in aanmerking voor een visum, dan kunnen we het wel schudden, zitten we met een mooie reis zonder visum..het zal wel los lopen. Wel even kijken welk bankafschrift ik mee stuur, de boodschappen bij de Aldi of van die keer dat ik bij AH was. Maar hier begint het dus al.. we gaan weer naar India… Incredible India….heerlijk!!!!!

Georgette Positie 1946 (40 p.) Lid sinds 28-08-2010 Foto's en tips: 106 Blogs: 2 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Trekking in de bergen ten noorden van Chiang Mai!
4 4
Gepost op 11 oktober
Thailand Chiang Mai

Reacties bij deze blog

jeannette

Door: jeannette • Geplaatst op

precies hetzelfde verhaal hier, ik had er wel moeite mee maar ja je moet wat

LindaDrent

Door: LindaDrent • Geplaatst op

Leuke blog! Veel plezier met de voorbereidingen!

TravelGoom

Door: TravelGoom • Geplaatst op

je zou bijna zeggen dat je er zin in hebt...

corriedewinter

Door: corriedewinter • Geplaatst op

Leuk beschreven! Veel plezier daar

Lione Kolsteren

Door: Lione Kolsteren • Geplaatst op

Leuk blog waarin je mooi beschrijft dat India nu eenmaal India is en dat zal blijven. Nog een fijne voorbereiding en heel veel plezier!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.