Odisha reisblogs

Het andere Orissa

Jelle51 was er(tot 12 nov 2009) Gepost op 12 nov 096 reacties

Na een lange en zeer warme busrit zijn we gisteren aangekomen aan de kust van oost Orissa, we hebben een fantastisch hotel aan zee. Heerlijk om weer eens een uitgebreide duoche te kunnen nemen. We hebben gisteren een geheeel andere kant van Orissa gezien, namelijk een vluchtelingenkamp van Tibetanen, hier hebben we ook het Tibetaanse klooster bezocht en een gebedsdienst bijgewoont. PRACHTIG!! Gisteravond een vis BBQ aan het strand gehad, erg lekker. Vandaag tegenval,lend weer, het regent pijpestelen. Morgen wordt erg slecht weer voorspelt zodat onze boottocht waarschijnlijk niet door gaat. We moeten dan om het meer heen rijden. We zien wel, veiligheid voor alles. Margo, je hebt helemaal gelijk gekregen, we zijn helemaal verliefd op het land geweorden. Orissa is zo bijzonder en het heeft veel meer dan de Adivasi stammen, ook de andere bevolkingsgroepen zijn bijzonder. WE weten nu al zeker dat we India vaker gaan bezoeken. Met Sterre gaat het uitstekend, we verlangen er wel naar om haar volgende wek in onze armen te kunnen sluiten. Eerst weer groetjes uit Orissa en tot gauw.
Wia en Jelle

Jelle51 Positie 92 (17875 p.) Lid sinds 09-06-2008 Foto's en tips: 2212 Blogs: 38 Fans: 37
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Koppensnellers en koude voeten in Nagaland
4 14
Gepost op 14 augustus
India Noordoost India
Reis door Arunachel Pradesch 2
3 10
Gepost op 28 maart
India Noordoost India
Tocht door Arunachal Pradesh
4 10
Gepost op 27 februari
India Noordoost India

Reacties bij deze blog

zeester

Door: zeester • Geplaatst op

Leuk om te lezen dat het jullie zo aanspreekt..

Mireille

Door: Mireille • Geplaatst op

Goed van jullie te horen! hoop dat het weer gauw bijtrekt en jullie kunnen genieten! Fijn dat de berichten van Sterre jullie blij maken en dat maakt de thuiskomst wel heel bijzonder. Genietse nog even!
groetjes Mireille

GrietBuis

Door: GrietBuis • Geplaatst op

Hi Wia en Jelle,
Wat fijn dat jullie zo hebben genoten en nog steeds doen! Zo te lezen gaat het nog druk worden in Orisa, iedereen wil er naar toe, ik ook dus! Fijn dat met Sterre ook alles goed is. Geniet er nog maar lekker van, 't is te hopen dat het weer snel omslaat!
Groetjes,
Grietje

Lione Kolsteren

Door: Lione Kolsteren • Geplaatst op

Wat fijn dat Orissa zo goed bevallen is. Maakt me toch wel nieuwsgierig naar dit deel van India. Jammer dat het regent maar ja, het zal er bij horen in dit jaargetijde misschien. Hopelijk vermaken jullie je wel en misschien valt het weer toch nog mee. Geniet nog maar en ik kan me voorstellen dat jullie uitkijken naar Sterre! groetjes, Lione en René

jeannette

Door: jeannette • Geplaatst op

Hoi Jelle en Wia, fijn te lezen dat jullie zo genieten. Ja en van die regen daar weet ik alles van ;-)
Ben heel benieuwd naar jullie foto's want wij willen die kant ook een keer op.
Fijne reis verder!
groetjes van Jeannette

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.