Kovalam malaria

Is er malaria in Kovalam en wat zijn de malaria gebieden Kovalam? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Kovalam, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Kovalam. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Kovalam verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Kovalam om te zien of jouw Kovalam reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Kovalam is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Kovalam

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Kovalam.  

Informatie over Kovalam

Beste foto's & tips van Kovalam

'522916' door Rhodaxx '522916' door Rhodaxx

IndiaKovalam

IndiaKovalam

Staartje

Rhodaxx

We hebben nog een tempel bezocht en gaan naar ons hotel om in te pakken en nog wat te relaxen voor we naar het vliegveld vertrekken voor onze nachtvlucht. Dit is één van de laatste foto's die ik nog vanuit de auto maak, tijdens het staartje van de reis zeg maar. ;-)

Laat kaart zien