Khajuraho vaccinatie

Ga je op reis naar Khajuraho, dan is het goed je op de hoogte te stellen van de geadviseerde vaccinaties Khajuraho. Voor veel landen zijn reizigersvaccinaties een must. De meest voorkomende gevaarlijke ziektes die je op kan lopen en gedeeltelijk met inentingen of medicijnen tegen kunt gaan zijn:

Buiktyfus, dtp (difterie, tetanus, polio), gele koorts, malaria, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, TBC (tuberculose), dengue (knokkelkoorts).

Komen een van deze ziektes voor in Khajuraho en met name in welke gebieden? Het vaccinatie advies Khajuraho kan namelijk van gebied tot gebied in Khajuraho verschillen en in veel landen is de kans op een ziekte afhankelijk van het seizoen dat je op reis gaat, zoals soms het geval is bij malaria.

Welke reisvaccinaties Khajuraho nodig zijn in jouw specifieke geval, kan je het best bespreken met jouw (reizigersgeneeskundige) huisarts of een vaccinatiekliniek.

Actueel vaccinatie advies

Zie hier het actuele advies over vaccinaties Khajuraho.  

Informatie over Khajuraho

Beste foto's & tips van Khajuraho

'322458' door annefrie '322458' door annefrie

IndiaKhajuraho

IndiaKhajuraho

Detail van de...eroti

annefrie

Tijdens mijn reis in India van december 2010 heb ik in Khajuraho de erotische tempel bezocht. Prachtige tempel met 'beelden' uit de Kamasutra. Dit is een detail hiervan

'237282' door sofieopdebeeck '237282' door sofieopdebeeck

IndiaKhajuraho

IndiaKhajuraho

Silhouetten

sofieopdebeeck

Op een fietstochtje in de buurt van Khajuraho kwam ik deze kinderen tegen die aan het spelen waren op het platform van een tempel. Ik moest dit beeld gewoon op foto vastleggen.

'329938' door Jan-Petra '329938' door Jan-Petra

IndiaKhajuraho

IndiaKhajuraho

Blij!

Jan-Petra

Khajuraho is wereldberoemd vanwege de Hindoeïstische en Jainistische tempels die hier te vinden zijn maar het is ook heerlijk om wat door de smalle straatjes van het oude centrum te wandelen en het dagelijkse leven te aanschouwen. De kinderen hier zijn vrolijk, uitbundig en gaan graag op de foto. Zo ook dit meisje. Ik werd blij van haar stralende lach

Laat kaart zien