Kerala reisblogs

We gaan van start met de tuktuk, laat het avontuur beginnen!

MvanSelm was er (tot 16 apr 2011) Gepost op 15 sep 110 reacties

Oke, we hebben inderdaad een weekje uitgerust waarbij we even in luxe hebben geleefd tijdens een van de meest fantastische boottochten ever! Met een authentieke houseboat zijn we de backwaters van kerala binnen gevaren. En we hebben het dan niet over een roeiboot maar over een prachtige bamboeboot met twee slappkamers, een loungevoordek en een diningruimte. We hadden de boot exclusief en onze eigen kok en kapitein waren mee. We waren niet alleen onder de indruk van de boot maar ook het gebied waarin we voeren. Alleen maar palmbomen, rijstvelden, vissersbootjes en kingfisher vogels. Zucht...dat was het moment dat we eindelijk tot rust kwamen.
Deze rust was helaas van korte duur want de volgende ochtend reden we terug naar Fort Kochi om dan toch echt met de voorbereidingen te starten voor onze grote missie.
En daar was het moment. We stonden oog in oog met onze rickshaw... Hij is splinternieuw, met 115 km op de teller! Flink geoefend met rijden, links rijden, schakelen, gassen, tjsa is toch wat anders dan die duitse degelijkheid van volkswagen die we gewend zijn.. Nu dus aan de heng heng. De handmatige kickstart is nog een flinke uitdaging, want de blaren staan nu al op onze handen. Op dit moment wordt de tuk afgeschilderd met windmolens en tulpen en uitgerust met boxen en ipod aansluiting . Langzamerhand komen ook andere teams aan uit italie, zweden, frankrijk, nieuw zeeland, china, echt overal vandaan. We zijn de enige Nederlanders.
Vanavond hebben we nog een kick off party om vervolgens morgen ochtend om 10.00 uur van start te gaan!!! (het is hier 3,5 uur later dan in nl) Dan gaat het echt gebeuren, heel spannend ook! We hebben alledrie het idee dat het uitrijden van Cochin opzich al een grote uitdaging wordt maar hebben er enorm veel zin in!

Dus morgen start het echte werk, we keep you posted

MvanSelm Positie 19140 (0 p.) Lid sinds 30-12-2010 Foto's en tips: 0 Blogs: 2 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Afvallen? Aankomen zal je bedoelen
0 1
Gepost op 15 september
India Kerala

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.