Kerala

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Kerala image

Kerala

Kerala
India
MvanSelm

Afvallen? Aankomen zal je bedoelen

We zijn een beetje overdonderd. Onze vierde dag in India en we zijn echt verbaasd over de gastvrijheid en warmte van de mensen hier in Kochi. Via Beau hebben we een aantal Indiers ontmoet en ze waren echt super enthousiast over onze missie tegen kinderprostitutie. Een van deze indiers Adash zit bij de Rotary en bracht ons in contact met de president van deze club. Als een soort van audientie kwamen wij dus vannochtend bij hem op bezoek. Moesten we knielen, zijn voeten kussen of diep buigen? Geen idee!! Het bleek echt een onwijs aardige en grappige man te zijn, die het liefst met ons op missie mee zou gaan. Hij heeft ons al zijn hulp aangeboden en heeft nu dus geregeld dat onze route geheel wordt uitgestippeld inclusief contactpersonen van verschillende rotary streken waar we eventueel terecht kunnen voor eten, een bed of gewoon wat goede tips. Lang leven de rotary!!

Vervolgens zijn wij in zijn te luxe Ford 4wd a/c naar een of andere topresraurant gebracht en hebben we kennisgemaakt met het culinaire aspect: curry, butternaan, carribean fish en paneer (soort van kaas). Ohhh lekker! Als dit is wat we elke dag gaan eten, dan komen we tonnetje rond thuis. Geen haar op zijn hoofd dat wij de rekening betaalden dus lieten wij onze 'independent women' gedrag maar even voor wat het was. Enigszins met wat schuldgevoel, verlieten we het restaurant en werden we naar een rooftop zwembad gebracht waar we op dit moment bivakeren en uitrusten van deze 'drukke' dag.
Verder willen ze echt alles voor ons regelen, van houseboats tot guesthouses tot taxi's. Avontuurlijk? Nehh, maar stiekem wel effe lekker. Delegeren kun leren zullen we maar zeggen.

Ps1: marjo voelt zich iets beter, ze klinkt nog als een sars patient maar de ibu's doen hun werk
Ps2: eline heeft last van bed bugs en zit onder de rode bulten. Jak. Dus kleding net in de zon gelegd en matras over het balkon naar beneden gegooid.
Ps3: miek heeft nergens last van. Geen sars en geen bed bugs! Wel een bad hair day...zegt marjo.

Laat een reactie achter

1 reactie(s) bij "Afvallen? Aankomen zal je bedoelen"

  • profile image comment
    Door Jeannette• geplaatst op 15 Sep 2011 | 17:06:42

    haha grappig onder deze blog staat een matrassen reclame!

    Bericht aangepast op 08:12:44