Goa vaccinatie

Ga je op reis naar Goa, dan is het goed je op de hoogte te stellen van de geadviseerde vaccinaties Goa. Voor veel landen zijn reizigersvaccinaties een must. De meest voorkomende gevaarlijke ziektes die je op kan lopen en gedeeltelijk met inentingen of medicijnen tegen kunt gaan zijn:

Buiktyfus, dtp (difterie, tetanus, polio), gele koorts, malaria, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, TBC (tuberculose), dengue (knokkelkoorts).

Komen een van deze ziektes voor in Goa en met name in welke gebieden? Het vaccinatie advies Goa kan namelijk van gebied tot gebied in Goa verschillen en in veel landen is de kans op een ziekte afhankelijk van het seizoen dat je op reis gaat, zoals soms het geval is bij malaria.

Welke reisvaccinaties Goa nodig zijn in jouw specifieke geval, kan je het best bespreken met jouw (reizigersgeneeskundige) huisarts of een vaccinatiekliniek.

Actueel vaccinatie advies

Zie hier het actuele advies over vaccinaties Goa.  

Informatie over Goa

Beste foto's & tips van Goa

'337108' door doppie '337108' door doppie

IndiaGoa

IndiaGoa

'Got My Mojo Working'

doppie

Ik vraag me al heel lang af wat een 'Mojo' is, er zijn weet ik hoe veel songs waarin dat begrip voorkomt. Zou dit de oplossing zijn: het is de naam van het landbouwwerktuig waarmee in Azië het modderwater in de rijstvelden wordt omgeploegd. Of zou een 'Mojo' een ander woord voor 'sukkel' zijn ? Ik zie het ventje in het rode shirt heel zachtjes zingen: 'I've got my.........'

'296718' door Bowral '296718' door Bowral

IndiaGoa

IndiaGoa

Strandbal

Bowral

Als de zon ondergaat in Goa ben je niet de enige op het strand. Honderden Indiërs nemen nog een laatste duik in de zee, anderen hebben meer oog voor de zonsondergang. Echter, niet alleen het strand is een verblijf waard, maar ook het achterland heeft veel te bieden.

'485928' door gorke '485928' door gorke

IndiaGoa

IndiaGoa

Verkopen, Goa

gorke

Goa is de kleinste deelstaat van India. In tegenstelling tot de rest van India was Goa een Portugese kolonie. Als enige staat in India leven er katholieken. Een plek waar al decennia lang mensen van over de hele wereld naartoe komen om te genieten van zon, zee en strand. Goa grenst in het noorden aan de deelstaat Maharashtra en in het zuiden aan Karnataka. Het is er heerlijk toeven na een rondreis door India. Op de stranden zijn veel verkoopsters die je graag wat willen verkopen zoals deze aardige dame ze wilde mij een mooie sari verkopen wat overigens niet gelukt is.

Laat kaart zien

Laatste Goa artikelen

Door: Marianne Hin
Yogalocatie 2: India

India is een land dat bekend staat om haar spiritualiteit en diversiteit. De Indiërs richten zich op alle vormen van yoga. Ook alternatieve geneeswijzes zijn erg populair.

India is een land dat bekend staat om haar spiritualiteit en diversiteit. De Indiërs richten zich op alle vormen van yoga. Ook alternatieve geneeswijz...

IndiaGoa