Goa malaria

Is er malaria in Goa en wat zijn de malaria gebieden Goa? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Goa, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Goa. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Goa verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Goa om te zien of jouw Goa reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Goa is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Goa

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Goa.  

Informatie over Goa

Beste foto's & tips van Goa

'337108' door doppie '337108' door doppie

IndiaGoa

IndiaGoa

'Got My Mojo Working'

doppie

Ik vraag me al heel lang af wat een 'Mojo' is, er zijn weet ik hoe veel songs waarin dat begrip voorkomt. Zou dit de oplossing zijn: het is de naam van het landbouwwerktuig waarmee in Azië het modderwater in de rijstvelden wordt omgeploegd. Of zou een 'Mojo' een ander woord voor 'sukkel' zijn ? Ik zie het ventje in het rode shirt heel zachtjes zingen: 'I've got my.........'

'296718' door Bowral '296718' door Bowral

IndiaGoa

IndiaGoa

Strandbal

Bowral

Als de zon ondergaat in Goa ben je niet de enige op het strand. Honderden Indiërs nemen nog een laatste duik in de zee, anderen hebben meer oog voor de zonsondergang. Echter, niet alleen het strand is een verblijf waard, maar ook het achterland heeft veel te bieden.

'485928' door gorke '485928' door gorke

IndiaGoa

IndiaGoa

Verkopen, Goa

gorke

Goa is de kleinste deelstaat van India. In tegenstelling tot de rest van India was Goa een Portugese kolonie. Als enige staat in India leven er katholieken. Een plek waar al decennia lang mensen van over de hele wereld naartoe komen om te genieten van zon, zee en strand. Goa grenst in het noorden aan de deelstaat Maharashtra en in het zuiden aan Karnataka. Het is er heerlijk toeven na een rondreis door India. Op de stranden zijn veel verkoopsters die je graag wat willen verkopen zoals deze aardige dame ze wilde mij een mooie sari verkopen wat overigens niet gelukt is.

Laat kaart zien

Laatste Goa artikelen

Door: Marianne Hin
Yogalocatie 2: India

India is een land dat bekend staat om haar spiritualiteit en diversiteit. De Indiërs richten zich op alle vormen van yoga. Ook alternatieve geneeswijzes zijn erg populair.

India is een land dat bekend staat om haar spiritualiteit en diversiteit. De Indiërs richten zich op alle vormen van yoga. Ook alternatieve geneeswijz...

IndiaGoa