India

Reisgids

Reistips

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

India image

India

India
Azië
Doppie

Prijs je rijk - Gaat het dan toch lukken ?

 
Klik hier voor wat voorafging.


28 december 2010

Mail van Abhishek Upadhyay: “Re: Photo Contest 2011”.

Abhishek dankt mij hartelijk voor mijn helpdesk info, het probleem is doorgespeeld aan techniek en ik mag mijn foto via de mail inzenden, welke van de twee is nog altijd de vraag.
Deze poging strandt op de maximale grootte van de bestanden die de mailserver in India accepteert. Kleiner maken is geen optie want ze willen minimaal een 5 MB JPEG - we doen maar weer 'ns een mailtje.

Vandaag zal de communicatie sneller gaan – tegen al mijn principes in zit ik 's ochtends om half 7 al achter de computer.
Gelukkig is Abhishek niet voor één gat te vangen, in de avondmail geeft hij de oplossing: via de site www.yousendit.com moet het mogelijk zijn grote bestanden te versturen.

Na me te hebben geregistreerd selecteer ik de eerste foto om te verzenden, nu begint Windows te sputteren:
"Preventie van gegevensuitvoering" heeft besloten dat we met een zeer bedreigende situatie te maken hebben en sluit zonder pardon Internet Explorer af.

Geen paniek, dit gebeurt ook nogal 'ns als ik wat probeer te versturen naar de Reisreporter site, gewoon een keer stevig vloeken en opnieuw proberen, werkt altijd.
Enige minuten later lijken mijn plaatjes uiteindelijk de weg naar het land waar ze gemaakt zijn te hebben gevonden .

Eigenlijk boeit het krijgen van de prijs zelf me al helemaal niet meer, ik wil gewoon weten wat het is want ondanks herhaaldelijk lezen van de 'Terms & Conditions' is dat nog steeds een groot raadsel.

Klik hier voor het vervolg