India

Reisgids

Reistips

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

India image

Prijs je Rijk - De Soap gaat verder.

India
Azië
Doppie

Prijs je Rijk - De Soap gaat verder.

  
Klik hier voor wat voorafging.


23 december 2010

Mail van Makemytrip: “Congratulations ! Your Picture has been selected for Makemytrip Calendar 2011.

Verrast open ik het bericht, het staat er echt, uit duizenden inzendingen ben ik één van de 350 gelukkigen. Het enige wat ik nog moet doen is een hoge resolutie versie van mijn winnende plaatje uploaden en binnen twee dagen wordt de voucher opgestuurd. Helaas wordt niet vermeld welke van de 2 ingezonden foto's geselecteerd is, nou ja dan sturen we ze wel allebei.

Na het openen van de link verschijnt hetzelfde scherm als waar ik twee weken eerder mijn inzendingen gepost heb, alleen de maximale grootte van de bestanden is aangepast, ze willen een JPEG van minimaal 5 Mb. Ik vul de vereiste vakken in en na alles te hebben gedubbelcheckt druk ik op 'Upload'.

Gespannnen kijk ik minutenlang naar de voortgangsindicatie die tergend langzaam vooruit kruipt.
Een nieuwe pagina verschijnt: “Sorry we can accept only 2 picture per person. Thanks for your entries.”
Het uploaden is niet gelukt, blijkbaar is iemand bij de automatiseringsafdeling vergeten het tellertje weer op nul te zetten na het opsturen van de lage resolutie bestanden.

Dan maar een keer proberen met een ander e-mailadres en inderdaad probleemloos stuur ik de foto's alsnog succesvol richting de server in India, nou maar hopen dat ze snappen dat deze van dezelfde afzender komen.


Klik hier voor het vervolg.
 
 

Foto's

ae240.jpg
ae240.jpg
Doppie
ae240.jpg
ae240.jpg
Doppie