Andaman eilanden

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Andaman eilanden image

Duiken met een OLIFANT in de Benagalese Oceaan!!!!

Andaman eilanden
India
Valari

Duiken met een OLIFANT in de Benagalese Oceaan!!!!

We zijn aangekomen op Andaman en zodra je de luchthaven hebt verlaten, bevindt je je in een paradijs van witte stranden, jungle en een azuurblauwe zee. Op Andaman hebben we de 'berg' Harriet beklommen en genoten van de relaxte en eindeljk 'echte' vakantiesfeer. Na Andaman zijn we vetrokken naar Havelock, wat HET duik- en backpackers eiland is. Op Havelock zaten wij een resort (Barefoot Havelock) VER van het drukke backpackers deel, maar aan het mooiste strand van Azië (Volgens Time magazine) beach no 7.
We hebben 3 dagen lang gedoken en de eerste dag al een mantelroggen, schildpadden en dolfijnen gezien. Verder het eiland bekeken per scooter en alleen maar vis, bier en coktails genuttigd (erg cultureel dus ) Onze duikweek kon niet meer beter worden dachten wij....


Toch is de laatste dag op Havelock een onvergetelijke dag geworden... We hebben namelijk gedoken met een Aziatische Olifant. Het zwemmen naast en onder zo'n enorm beest was onbeschrijfelijk mooi. We zijn tot 6 meter diep geweest en de 61-jarige olifant had het reuze naar zijn zin. Ik ben er de hele dag stil van geweest en nog steeds een beetje.

Foto's

60c56.jpg
60c56.jpg
Valari
9a0f9.jpg
9a0f9.jpg
Valari
484d8.jpg
484d8.jpg
Valari