Visayas

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Visayas image

Visayas

Visayas
Filipijnen
Martina

Imagine a day in the sun

Stel je voor...

Een mooi wit zandstrand waar water zo blauw als je explorerbalkje in windows xp zachtjes aanspoelt. Een zijden zacht briesje aait over je huid en de zon kust je met haar stralen.
Het rustige omgevingsgeluid wordt aangevuld met zacht gepraat van filipijnse vrouwen, waarvan er eentje je voeten aan het scrubben is, terwijl een ander de spieren in je rug aan het mishandelen is. Ergens in de achtergrond hoor je ook nog wat vogels zingen.
Boven je hoofd wuiven de palmbomen mee op het ritme van de wind. Kan het perfecter?
Heerlijk om zo je vakantie ongeveer te eindigen (er staat me geloof ik nog wel even een cultuurshock in Manila te wachten, na 2 weken rustige plekken en verlaten stranden)

Geweldig om gewoon lekker te liggen, beetje gekneed te worden en ondertussen niks te hoeven doen en nergens aan te hoeven denken. Vooral niet aan die nieuwe baan die ik straks heel hard moet gaan zoeken, of dat huisje, of die deadlines waarvan ik er zeker nog 3 heb liggen, om nog niet maar te spreken over alle andere zaken die nog op me liggen te wachten of waar ik nog een beslissing over moet nemen.

Oh shit... nu dacht ik er toch aan....