Panay eiland

2 voorbereidingsdagen achter de rug

kokkeeri was hier op 2009-10-19 Gepost op: 2009-10-20 2 reacties.
Na 2 redelijk intensieve trainings/voorbereidingsdagen weet ik nu alles van de Filipijnen, de Filipino's, micro-krediet, de Filipijnse manier van communiceren (en waar dat botst met de Nederlandse), het Filipinnse etebn, de voorliefde voor karaoke en natuurlijk het project waar ik aan ga werken. Ik ga samen met mijn 3 groepsgenoten aan de slag voor de organisatie Hugenod in Kabilo op het eiland Panay. Dat betekent na de introductiedagen in Manila in het vliegtuig naar Panay. De organisatie Hugenod is een cooperatie die handgemaakte souvenirs verkoopt op voornamelijk Borocay. De verkoop loopt terug en wij gaan kijken hoe we dit kunnen oplossen (of een advies kunnen geven hoe dit beter aan te pakken). Een bezoekje aan het Bounty-eiland Borocay is natuurlijk noodzakelijk....... Nog 21/2 week en dan mag ik op weg!
0
2
Alle blogs van kokkeeri
 

2 reactie(s) bij "2 voorbereidingsdagen achter de rug"

  • profile image comment

    Wat fantastisch Eric! Ik hoop dat je een geweldige tijd hebt en ben natuurlijk bijzonder benieuwd naar je verdere verhalen.

    Door Mireille • geplaatst op 2009-11-02 10:30:08
  • profile image comment

    Ooooh Borocay! Mazzelaar!! Klink erg leuk en interessant allemaal Eric! Ben benieuwd welke technieken er toegepast worden om ons meer handgemaakte souvenirs te laten kopen ;-) Is je karaoke een beetje goed?

    Door Dapau • geplaatst op 2009-10-27 08:24:47

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.