Palawan

Palawan is een provincie in het zuidwesten van de Palawan. Het is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen van het land. Vanuit de hoofdstad Puerto Princesa gaan veel bezoekers direct door naar het paradijselijke El Nido, waar je kunt genieten van de mooiste stranden en de helderblauwe zee. Op de kuststrook na is het landschap van Palawan heuvel- en bergachtig.

Informatie over Palawan

Beste foto's & tips van Palawan

'449902' door Soraya '449902' door Soraya

FilipijnenPalawan

FilipijnenPalawan

The simple life, El..

Soraya

In El Nido (Palawan) is er tussen 6:00 en 15:00 uur geen elektriciteit. Sommige producten kun je daarom beter niet aanschaffen en je beseft je ineens hoe vaak je gebruik maakt van elektriciteit, maar buiten dat... wie mist elektriciteit als je alleen maar hoeft te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft? Helder blauwe wateren, mooi zonnig weer, een bootje, prachtige rotsen, lekker eten en een relaxte sfeer. Geluk zit 'm in de kleine dingen en het is ook nog eens duurzaam (geen/minder elektriciteit)! :)

'491355' door robhamerlinck '491355' door robhamerlinck

FilipijnenPalawan

FilipijnenPalawan

Expeditie Robinson op

robhamerlinck

Het heeft wat voeten in aarde om in het noorden van het Filipijnse eiland Palawan te komen. Wij waren al twee dagen onderweg vanuit Nederland toen we 's avonds eindelijk het plaatsje El Nido binnenreden. Maar het is de moeite absoluut waard om hier naartoe te reizen. In El Nido huurden we een kayak en meerden aan op verschillende onbewoonde eilandjes met prachtige stranden. Dé bestemming voor wie het Expeditie Robinson gevoel wil ervaren.

'448700' door Soraya '448700' door Soraya

FilipijnenPalawan

FilipijnenPalawan

Op een roze wolk

Soraya

Stel je eens voor... een zeer primitief hutje direct aan het strand, het grootste gedeelte van de dag geen elektriciteit, niks moet alles mag, een fijn weertje, alleen maar mooie wateren/stranden in de omgeving en natuurlijk dit uitzicht op de veranda van je hutje!! Mag ik terug? El Nido is de plek.

Laat kaart zien

Laatste Palawan artikelen

Palawan, Filipijnen

Volgens wetenschappers kent het Filipijnse Palawan de grootste biodiversiteit ter wereld. Dat zie je en dat voel je. De langgerekte provincie wordt omzoomd door vele honderden kleine en grote eilanden met krijtrotsen, dichte jungle en idyllische snorkelbaaitjes. Maar klimaatverandering ligt ook hi...

Volgens wetenschappers kent het Filipijnse Palawan de grootste biodiversiteit ter wereld. Dat zie je en dat voel je. De langgerekte provincie wordt o...

Zomerinspiratie: 3 bijzondere zonbestemmingen

De mooiste zonbestemmingen liggen op de meest onverwachte plekken. En je kunt er verrassend eenvoudig komen. Even voorstellen: Tanzania, de Galapagoseilanden en de Filipijnen.

De mooiste zonbestemmingen liggen op de meest onverwachte plekken. En je kunt er verrassend eenvoudig komen. Even voorstellen: Tanzania, de Galapagose...