Mindoro eiland visum

Als je op reis gaat naar Mindoro eiland, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Mindoro eiland nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Mindoro eiland heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Mindoro eiland bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Mindoro eiland overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Mindoro eiland gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Mindoro eiland

Beste foto's & tips van Mindoro eiland

'190523' door guido1955 '190523' door guido1955

FilipijnenMindoro eiland

FilipijnenMindoro eiland

Zo maak je een een...

guido1955

Deze oude visser is bezig met een palingfuik te weven.

'343368' door Miller '343368' door Miller

FilipijnenMindoro eiland

FilipijnenMindoro eiland

Spookachtig

Miller

In de baai van Puerto Gallera ligt een zeer afwisselende duikstek. Hier vind je 3 wrakken, koralriffen en een groot stuk grasbegroeiing. Door de diversiteit van deze duikstek zit er volop vis, het was dan ook onze favoriete stek gedurende de vakantie. We hebben hier dan ook meerdere duiken gemaakt, elke duik ontdekten we weer iets nieuws. Dit wrak was een van de vele hoogtepunten, het ziet er zo spookachtig uit dat je gewoon de kriebels in je lijf krijgt onder water.

'317120' door robink '317120' door robink

FilipijnenMindoro eiland

FilipijnenMindoro eiland

Pandan Island,...Occi

robink

Het strand in Pandan Island (zie ook mijn tip over deze prachtige plek) is een van mijn favoriete plaatsen. Helaas is het zo ver weg, anders was dit mijn vaste weekend uitje.

Laat kaart zien