Yunnan reisblogs

Fietsen testen en op naar Kunming

Doggie bereidt zich voor Gepost op 25 jun 093 reacties

Net een abonnement op Reisreporter en de site aan het ontdekken. Nog een klein maandje en we vliegen naar Kunming in Zuid China en gaan we fietsen naar Hanoi. Na jarenlang gebackpackt te hebben en een deel van onze wereldreis per fiets te hebben afgelegd (Istanbul naar Nederland), leek het ons leuk om weer eens de fiets te pakken. In 2003-2004 hebben we zo'n 16 maanden door Azie getrokken en missen het enorm. De gedachten om op sportief te gaan en het verlangen terug te gaan naar Azie, wordt dus fietsen in Azie.
Inmiddels de vluchten geboekt, visa geregeld en de 1e 2 nachten hebben we geboekt. Verder zien we het wel. We weten wanneer we in Hanoi moeten aankomen voor onze terugvlucht en verdere invulling zien we wel ter plaatse. Heerlijk om te kunnen afstappen voor een plaatje, praatje en weer op te stappen.

Doggie Positie 1672 (60 p.) Lid sinds 25-06-2009 Foto's en tips: 121 Blogs: 9 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Naar beneden onderhandelen!
0 9
Gepost op 11 april
Thailand Noord Thailand
I N(ever) D(o) I(t) A(gain)!! India!
0 6
Gepost op 10 april
India
Magisch Hampi
0 4
Gepost op 28 maart
India Karnataka

Reacties bij deze blog

Fransvdg

Door: Fransvdg • Geplaatst op

Heel veel plezier onderweg!! En vergeet je bandenplakpullen niet!
Is alles nieuw voor je deze reis? Als je tijd genoeg hebt raad ik je aan om ook naar Halong Bay in Vietnam toe te gaan. Daar zie je karstlandschap in zee. Vooral bij zonsondergang is het daar prachtig!

janhermens

Door: janhermens • Geplaatst op

Wat prachtig als je dit kunt fietsen, wat zullen jullie veel zien onderweg. Wij zijn er in oktober, maar toch niet op een fiets! Een hele fijne reis, Jan en Christien

pkoelewijn

Door: pkoelewijn • Geplaatst op

Hallo Wendel,
het lijkt me een prachtige tocht die jullie gaan maken. Dat stuk van Azie is erg mooi! Kijk uit naar je blogs en foto's. Wens je een goede start alvast.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.