Shanghai Artikelen & Blogs

Reisnieuws

De Shanghaitoren beklimmen met je blote handen

Gepubliceerd: 10 apr 2016 0
De een zit op voetbal de ander doet aan hockey, maar deze gasten beoefenen wel een heel bijzondere sport. Met blote handen en zonder zekeringen beklimmen zij de hoogste gebouwen ter wereld. Volstrekt illegaal natuurlijk en voor de kijker klamme handjes gegarandeerd.
Door: Kas NortierVadim Makhorov en Vitaly Raskalov begonnen ooit met het beklimmen van de Moskou brug in Kiev. Dit filmde ze en posten ze op Youtube. Binnen de kortste keren ging deze angstaanjagende video viral en tikte het de 1,5 miljoen views aan. Veel video’s volgde. Om gepakt te worden zijn ze niet bang. ‘Wij zijn veel sneller weg dan dat de politie boven is, haha.’Check vooral het Youtube account On the Roofs van de twee voor nog meer video’s. Spanning gegarandeerd.


deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Meer Shanghai artikelen

Door: Roselinde
4 bekende trekpleisters, en hun Chinese kopie

De Chinezen hebben een flinke fascinatie met de Europese architectuur, en dan vooral de typische trekpleisters zoals Venetië, Parijs en zelfs … Holland! Wat vind jij, lijken deze kopietjes op het origineel?

De Chinezen hebben een flinke fascinatie met de Europese architectuur, en dan vooral de typische trekpleisters zoals Venetië, Parijs en zelfs … Hollan...