Beijing reisblogs

Huānyíng!

Femmmmmm bereidt zich voor Gepost op 11 jun 102 reacties

Is dat even een mooie begroeting voor jullie eerste bezoekje! Voor diegenen die geen Chinees spreken, het betekend: welkom (volgens Google translations in ieder geval).

Waarom in het Chinees? Nou, 5 juli vertrek ik, om precies te zijn om 13:10, naar Beijing! Eigenlijk eerst naar Moskou, maar daar blijf ik maar 3 uur. Dus dat telt niet mee. De volgende ochtend, als ik aankom in Beijing, zal ik beginnen aan een avontuur door Azië. Wat ik daar ga doen? Veel nieuwe mensen ontmoeten, een andere wereld ontdekken en misschien zelfs nog wat vrijwilligerswerk, maar vooral heel veel genieten.

Na velen van mijn vriendjes en vriendinnetjes te zien vertrekken naar Amerika, Zuid-Afrika, Azië en wat dichterbij, Europa & het aanhoren van verhalen van collega’s die mooie reizen hebben gemaakt was ik het zat. Mijn keuze was gemaakt.

Ik ga weg. Dus baan opgezegd en ticket geboekt! Eigenlijk begint het avontuur hier al, want ik vlieg namelijk met de luchtvaartmaatschappij Aeroflot, grappend door mijn collega’s Aeroflut genoemd…

Vanuit Beijing zal ik al bussend, treinend en vliegend reizen door China met just me, mezelf en m’n backpack. En hopelijk wat reismaatjes die ik ontmoet, want een backpack is heel handig, maar praat helaas niet terug.

Maar ik ga niet alleen naar China! Jullie zullen mij ook spotten in Tibet, Vietnam, Cambodja, Laos, Thailand en wie weet in Maleisië en Indonesië. Hoe lang ik blijf, ligt er aan of ik me aan mijn budget houd en me niet overgeef aan te veel goedkoop winkelen, of bruut overvallen word. Ik verwacht in ieder geval 2011 proostend in te luiden met mijn voeten in het zand onder een heldere sterrenhemel.

Maar goed, hier zal ik dan mijn avonturen, mededelingen, foto’s en als het er even uit moet, frustraties, plaatsen.

http://femkestrietman.wordpress.com
Fem

Femmmmmm Positie 19513 (0 p.) Lid sinds 11-06-2010 Foto's en tips: 0 Blogs: 1 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Reacties bij deze blog

Femmmmmm

Door: Femmmmmm • Geplaatst op

Haha dank je wel!

corriedewinter

Door: corriedewinter • Geplaatst op

Hen hao, man, man en zai jian! (Heel goed, rustig aan en tot ziens)
Corrie

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.