Beijing

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Beijing image

Beijing

Beijing
China
Travelbabe

overgang

Hallo Allemaal,

Ik had een leuke blog gemaakt maar die is helaas niet doorgekomen. De reden hiervoor zou ik niet weten.
Dus dan maar vertellen over wat ik nu ga doen, want ik ga alleen verder vanaf vandaag!
Het is 9am dat ik dit schrijf en ik moet beetje opschieten want ik ga naar het volgende hostel; genaamd: SALINTUN YOUTH HOSTEL. Het is niet zover van hier en er zitten allemaal backpackers. Ik blijf er maar 2 nachten en dan ga ik met de trein door naar Shanghai. Om 21.15 op zondag 28 juni zal deze vertrekken. Dan ben ik binnen 10 uur in Shanghai!
En daar verheug ik me ook erg op. Je kunt daar naar het strand en heerlijk shoppen:)
Eindelijk ns een pak laten maken:) hoop ik.
Ik heb ook kaartjes geschreven en die ga ik vandaag pas op de post doen( een dag later als ik ze schreef). Ik ben benieuwd wanneer ze aankomen.
Helaas ga ik niet meer uitgebreid vertellen wat ik dus de afgelopen dagen met de groep heb gedaan, simpelweg omdat ik daar nu geen tijd voor heb. Ik zal proberen vanavond of anders morgen nog even daar tijd voor te maken.
Wel kan ik vertellen dat ik er erg van genoten heb en het zelfs een beetje jammer vind om de groep te gaan verlaten. het is toch fijn om nog beetje Nederlands te kunnen praten en je ervaringen te delen. OOk zal ik deze reis zeker leren meer structuur te brengen in mijn gangen! Ik schrijf nu keurig alles in een boekje en houd weer dagboek bij. Dat is zeker al een punt wat ik heb geleerd op deze reis! Het zal me zeker helpen om ook in de toekomst meer structuur en dus ook rust te kunnen geven aan mijn leven...
Ik heb er zeker vertrouwen in dat ik het ga redden deze komende week maar ik ben blij dat het nog maar een week is. Dat is te overzien en dan kan ik op een mooie tijd terug vliegen. Ik ga nog ff briefje schrijven voor meiden op mijn kamer zodat ik die ook ff leuk achterlaat. Iedereen gaat nu zijn eigen gang en door de vele verschillen in deze groep wordt het echt super leuk om de verhalen zometeen allemaal te horen.
Nou ik hoop dat dit weer 1000 woorden waren en dat ie erop komt:) Maar dat komt vast goed.

Tot ziens,

Dikke kus vanuit weer een warme dag in Beijing