Beijing

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Beijing image

Warm en zweterig

Beijing
China
Travelbabe

Warm en zweterig

Pff dat ben ik zeker hier in het internet lokaaltje van King Joy's Hotel. Een echte aanrader voor wie naar Beijing afreist.
Engels sprekend personeel die je helpt en je graag verder helpt.
Ik heb ook alweer zoveel meegemaakt...pff mijn hoofd doet er pijn van, al die indrukken:)
Ik ben echt blij dat ik gegaan ben en voel me al een echte globetrotter;)
Lindie en ik; klasgenootje, zijn samen met de bus gegaan vanaf een tour en toen gaan kijken waar we beetje leuk en goedkoop konden eten; en dat hebben we gevonden! Vlakbij het hostel een druk restaurantje voor 36 yuan gegeten en gedronken. Peanuts dus!
En ik zat echt vol. Ik ging door met eten terwijl ik eigenlijk al genoeg had. We kregen Noedels maar ik vond t toch te veel deeg, dus liep ik gewoon naar beneden en wees aan wat ik nog erbij wilde en binnen 5 minuten stond het ook op onze tafel. Heel zoet, maar o zo lekker! Dus ga een druk restaurantje zoeken zonder Engels menu en je eet je buikje rond:)
Verder hebben we veel tours alweer gehad. We hoeven er nog maar 2; die van mijzelf en die van nog een groepje, maar pas morgenavond.Het was echt even lastig om mijn groepsgenoten te motiveren. Zij denken echt dat ze hier op vakantie zijn en willen alleen dingen bekijken. Ze willen bijna geen moeite steken in de tour. Ik werd er gisteren beetje moe van en probeerde nog wat er aan te doen door informatie op te zoeken en te vragen aan mensen (bedankt Laurens van de andere Nederlandse reisgroep) En nu hebben we vandaag goed de Lamatempel bekeken waar we wat willen vertellen en ik heb dat natuurlijk op een originelere manier gedaan dan de andere 2(dozen)!
Ja sorry hoor, maar ze zijn af en toe echt alleen maar gefixeerd op te geven van de juiste feiten, terwijl een verhaal bij zo'n tempel gewoon veel beter is. Wie weet die jaartallen nog daarna..maar goed, ik doe het dus wel op mijn manier en we worden ook individueel beoordeeld dus ik vind t wel best.
Ik zal nog beetje uitleggen: we moeten voor school een persreis regelen in beijing en daarbij groepjes( elkaar dus) rondleiden. We zijn met 18 meiden en 3 leraren. Per keer leid je dan 1 groepje van 7(incl leraar) rond. En je krijgt bepaald budget mee waar je t dan mee moet doen.
En we worden dan dus ook daarna beoordeeld voor een cijfer hiervoor!
Gelukkig hebben we de mogelijkheid gekregen om daarna door te reizen.
Wat ik dus alleen gaan doen nadat hun vrijdag op het vliegtuig stapopen.
De tijd gaat hier ook zo snel..Pff En we hebben natuurlijk ook tijd verloren met het reizen hierheen. haha...
Morgen eindelijk de verboden stad en wat vrije tijd! Heerlijk, kan ik ff met andere mensen omgaan dan mijn teamgenoten.
Heb er weer helemaal zin in!
En ook heel leuk gegeten..ben ff naam kwijt.
Maar goed, ik ga ff verder mailen naar mensen.


o en die taxi's; gewoon altijd naar meter vragen en aan je hostel goed het adres vragen waar je heen wilt!!
Kleur maakt dus niet uit!!

Dag mensen, kus

Foto's

5ba1e.jpg
5ba1e.jpg
Travelbabe
f1224.jpg
f1224.jpg
Travelbabe
f1224.jpg
f1224.jpg
Travelbabe
cbe47.jpg
cbe47.jpg
Travelbabe
cbe47.jpg
cbe47.jpg
Travelbabe
f06d9.jpg
f06d9.jpg
Travelbabe
f06d9.jpg
f06d9.jpg
Travelbabe