Beijing

Going Dutch gaat naar Beijing image
Going Dutch gaat naar Beijing image Going Dutch gaat naar Beijing image
Sannetje001

Going Dutch gaat naar Beijing

Aanstaande zaterdag vindt het eerste officiële Going Dutch evenement plaats in de Jaap Eden Baan te Amsterdam. Going Dutch is een groep van veertig avonturiers die in juni 2008 met een oranje karavaan van voertuigen naar de Olympische Spelen in Beijing afreist.

In een oranje stadsbus, die wordt gevolgd door meer dan twintig oranje voertuigen, reizen de leden van Going Dutch door minstens veertien landen naar de Olympische Spelen in Beijing. Ze willen de sporters steunen, maar ook zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel Right To Play. Aanstaande zaterdag in de Jaap Eden Baan begint de inzamelingsactie al, schaatsers moeten dan het eerste sponsorgeld binnenhalen voor Right to Play.

De leden van het Going Dutch Team streven er naar de mooiste reis van hun leven te maken. Hun doelstelling: onder meer de sport stimuleren, omdat ze er heilig van overtuigd zijn dat het verschillende culturen nader tot elkaar brengt. Alle deelnemers aan de trip nemen zelf de organisatie van de reis op zich.

Right To Play werkt in ontwikkelingslanden over de hele wereld. Hun medewerkers worden ingezet in vluchtelingenkampen, bij het werken met voormalig kindsoldaten en bij kinderen die hun ouders zijn verloren door hiv of aids.

Meer informatie is te vinden op www.amsterdambeijing.com

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Beijing thumbnail

Beijing

Highlight #3
van China
De Chinese hoofdstad is een prachtige plek om in contact te komen met de Chinese cultuur. Je vindt h...
7.4
7
reviews
Populaire highlights van China
Toon meer highlights