China Artikelen & Blogs

Reisnieuws

China verbiedt sexy barmeisjes

Gepubliceerd: 04 jul 2008
0

Barpersoneel in China mag vanaf oktober niet meer te bloot gekleed gaan. De Chinese regering wil dat uitgaansgelegenheden gaan toezien op de kleding van het personeel. Ook moeten de privé-ruimtes in de horeca ramen krijgen. China wil zo drugsgebruik en prostitutie aanpakken.

De regels zijn gepubliceerd op de website van het Ministerie van Openbare Veiligheid. Discotheken, karaokebars en andere uitgaansgelegenheden in China hebben vaak prive-ruimtes te huur. Ze zijn favoriet onder zakenmensen die hier hun gasten vermaken. Dat gebeurt soms met prostituees, wat verboden is in China.

Transparant
De Chinese horeca moet van de regering ramen of transparante schermen gaan plaatsen tussen deze privé-ruimtes, zodat 'de consument de hele ruimte kan overzien.' De ramen en transparante delen van de ruimtes mogen niet worden belemmerd.

Smaakvol gekleed
Ook het personeel wordt bij de nieuwe regels betrokken. 'Het personeel moet smaakvol gekleed zijn, dus niet te bloot', zo schrijven de regels voor. Daarnaast moeten discotheken verplicht cameratoezicht en beveiligers gaan inzetten.
deel dit artikel met je vrienden:
Meer China artikelen
Video
Bizar! Deze honden leven als een god in China …

24 sep 2017, Leven als een god in … China. Voor de honden in een plaatsje in de Zuid-Chinese bergen is het jaarlijkse kost. In het kader van een eeuwenoud hondenfestival worden de dieren in op maat gemaakte hondenoutfits door het dorp geparadeerd. Wat is jou...

0
Reisnieuws
10x de coolste rooftopbars van de wereld

08 jul 2017, Cocktails, mooie mensen en spectaculaire uitzichten. What’s not to like?! Rooftopbars schieten wereldwijd als paddenstoelen uit de grond. Wij selecteerden de indrukwekkendste.

0
Handige Tips
Nooit meer visumstress met deze handige adviezen

14 jun 2017, In het ene land loop je in een paar minuten langs de douane en in het andere land kom je niet binnen zonder visum. Behoorlijk verwarrend allemaal, nietwaar?! We stelden een lijst samen van de populairste vakantielanden onder Nederlanders, die alle...

2

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.