Sihanoukville stekker

Sihanoukville – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Sihanoukville, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Sihanoukville gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

Informatie over Sihanoukville

Beste foto's & tips van Sihanoukville

'65907' door biancavanderwerf '65907' door biancavanderwerf

CambodjaSihanoukville

CambodjaSihanoukville

Paradise sunset

biancavanderwerf

Op een van de laatste dagen van onze reis nog fijn een zonsondergangetje mee kunnen pikken. Hier kan ik van blijven dromen :-). Fijn weekend!

'355264' door Travelireentje '355264' door Travelireentje

CambodjaSihanoukville

CambodjaSihanoukville

Verboden souvenirs

Travelireentje

Deze mevrouw probeert op het strand van cambodja haar waar aan de man te brengen. Wat zij aanbiedt valt echter onder de verboden souvenirs zoals koralen en schelpen...ze zal aan ons niets verkopen. Uiteraard zullen er helaas toch toeristen zijn die zich laten verleiden tot het kopen van dit soort souvenirs...

'171458' door Graaf '171458' door Graaf

CambodjaSihanoukville

CambodjaSihanoukville

Vlammende hemel

Graaf

De zonsondergang op het strand van Sihanoukville. Het is geweldig om hier 's avonds op het strand te zijn, genieten en lekker goedkoop eten bij een van de vele strandtentjes. We zaten aan een tafeltje op het strand vlakbij het water, flesje gekoelde rosé erbij, heerlijk.

Laat kaart zien