Phnom-Penh foto's & tips

Mysterieus

Mysterieus (gemaakt in Phnom-Penh)
Door: aran2005
Rijdend achterop een brommer kwam ik langs deze kleurige fontein en vroeg de bestuurder te keren om een foto te maken. Thuisgekomen zag ik hoe vreemd deze foto is geworden. Hoe het kan, geen idee. Misschien kan iemand die verstand heeft van fotografie het uitleggen?
De foto is dus niet bewust zo genomen, het is puur toeval. Eerlijk is eerlijk.

Info over deze foto met tip

  • Camera Canon: Canon PowerShot A630
  • Belichtingstijd 10/10
  • Diafragma f/2.8
  • Brandpuntsafstand 7.3mm
  • Flits Nee
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Phnom-Penh inspiratie

Ieder weekend is er hier een gezellige drukte op het plein voor het koninklijk paleis en de zilveren tempel in Phnom Penh. Gezinnen en families hebben een p...

>>

Dit meisje werkt op een vuilnisbelt in Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja. Ze is nog maar 11 jaar. Haar huisje is in rook gehuld. De rook, afkomstig van b...

>>

Een gezellige drukte op het plein voor het koninklijk paleis en de zilveren tempel in Phnom Penh. Gezinnen en families hebben een picknick en genieten van he...

>>

4 reacties bij foto met tip "Mysterieus"

georgena

Door: georgena • Geplaatst op

Wow, very mysterious indeed.5*
I agree with RR Calijn, because a long shutter speed, it was dark and you did not notice the child standing in front of the camera.
I had this happen to me once while taking a night photo of a band playing music (with a long shutter speed) some one passed by and they looked like a ghost on the photo.
Grts Ena

Calijn

Door: Calijn • Geplaatst op

Wat een prachtig toeval heb je hier getroffen! Ik denk, als ik kijk naar de gegevens bij je foto, dat je een sluitertijd (zo lang staat de lens open) van 1 seconde hebt gehad. Dat is best lang. In deze seconde is het kindje in (of uit) je foto gesprongen! Daardoor is de fontein volledig belicht, maar het kindje maar half en lijkt deze " doorzichting". Als je dit een leuk effect vindt, dan kan ik je adviseren om een cursus nachtfotografie te doen. Dan leer je bijvoorbeeld om de camera, met een statief voor bijv. enkele seconden open te zetten en mensen met een flits te belichten. Heel spannend!! Succes met verdere experimenten!

gr Calijn

shireentol

Door: shireentol • Geplaatst op

WOW!!!!

movos

Door: movos • Geplaatst op

Sorry, heb absoluut geen verstand van fotografie!! Dus ik wauwel ook maar wat dat ik het een bijzondere, mooie foto vind met die kleuren!!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.